DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mabel’in fendi Kara Cuma’yı yendi

    Mabel’in fendi Kara Cuma’yı yendi
    28.11.2017
    A+
    A-

    Farkındalık Stüdyosu organizasyonu ile Tepe Nautilus kuruluşunun 15. Yılına özel kutlamalar çerçevesinde, ünlü sanatçı Mabel Matiz’i ağırladı. Sıradışı tarzı ve ses tonuyla fark yaratan ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını akustik versiyonuyla Tepe Nautilus ziyaretçileri için seslendirdi. Matiz; Sıla ile “Muhbir” düetinin ardından yeni albümde de sürpriz düetlerin hayranlarını beklediğini söyledi.

    Farklı tarzıyla yeniden yorumladığı “Sultan Süleyman” şarkısı ile herkesin kalbine giren ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını Tepe Nautilus ziyaretçileri ile birlikte söyledi. Karşılıklı sıcak bir atmosferde geçen konser sırasında Mabel Matiz, hayranlarına; “2018 benim yılım olacak. Sıla ile yaptığımız “Muhbir” sonrası yeni düetler de yolda. Yeni albümümde yepyeni şarkılarımı sanatçı dostlarımla birlikte söyleyeceğiz. Bu albüm diğer albümlerden çok farklı, 20’ye yakın şarkı olacak” dedi.

    İzleyicilerin kulaklarındaki pası silen konser sonrasında hayranlarını kırmayan Mabel Matiz, onlarla hatıra fotoğrafında yer almayı ihmal etmedi. Mabel Matiz konser sonrasında yakın arkadaşı Göksel’in doğum günü hediyesini de Tepe Nautilus’tan aldı.

    Cuma günü yaşanan alışveriş çılgınlığı kapı girişlerinin iki katı fazlası Mabel Matiz konserinde gerçekleşti. Mabel matiz esnafın yüzünü güldürdü. Konser esnasında yaklaşık 9.000 kişi AVM’ye gelince cirolar yükseldi. Esnaf bu tür etkinlikler her zaman fayda sağlıyor dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.