DOLAR 32,5168
EURO 34,5504
ALTIN 2491,847
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MAPEI, ARCHITECT@WORK’e hazır

    MAPEI, ARCHITECT@WORK’e hazır

    MAPEI, 1-2 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ARCHITECT@WORK etkinliğinde hem yaşam alanları hem de endüstriyel mekanlarda yüksek performans ve estetiği bir arada sunan, yenilikçi yüzey çözümü ULTRATOP®’u sergileyecek.

    80 yıllık tecrübesi ile yapı endüstrisinde her tür zemin, duvar ve kaplama malzemelerinin uygulanması için yapıştırıcı ve tamamlayıcı ürünler geliştiren dünya lideri MAPEI, geliştirdiği çimento esaslı zemin çözümü ULTRATOP® ile aşınma dayanımlı estetik zeminler sunuyor.

    ULTRATOP®, 5 ila 40 mm arası kalınlıklarda aşınma dayanımlı zemin kaplamaları için özel hidrolik bağlayıcı esaslı, ultra-hızlı prizlenen, kendiliğinden yayılan bir harçtır. İç mekanlarda, kamusal ve endüstriyel binalarda yeni veya mevcut beton ve seramik alt yüzeylerin tesviye edilmesi ve düzeltilmesi, alışveriş merkezlerinin, ofislerin, mağazaların, showroomların ve kauçuk tekerlekli araçların kullanımda olduğu alanların ağır yaya trafiğine uygun hale getirilmesi için kullanılıyor.

    Yüksek mekanik mukavemete sahip, aşınmaya dayanıklı ve çok amaçlı kullanılma özelliğine sahip ULTRATOP® aynı zamanda tek başına bir zemin kaplaması olarak da kullanılabiliyor. Ürün, sunduğu doğal, parlak veya terrazzo efektli bitiş özelliği ile yapı dekorasyonu sektöründe geniş bir kullanım alanına da sahip.

    6 farklı renkte sunulan, ULTRATOP®, farklı şekillerde uygulanarak hem farklı yüzeyler oluşturulmasına imkan tanıyor hem de dekoratif zemin kaplaması olarak da kullanılabiliyor. Doğal agregalarla birlikte kullanıldığında ise evler, ofisler, mağazalar, müzeler, tiyatrolar ve sergi salonlarında “Terrazzo alla Veneziana” gibi yeni dekoratif zeminler oluşturulmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.