DOLAR 32,3122
EURO 35,0621
ALTIN 2278,603
BIST 8994,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maslak’ın yepyeni buluşma noktası Zaxi kapılarını açtı

    Maslak’ın yepyeni buluşma noktası Zaxi kapılarını açtı
    01.08.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un popüler restoran ve eğlence merkezleri haritasına Maslak bölgesini de ekleyen Zaxi Restaurant, Fine-dining restoran anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyor. Zaxi Restaurant’ın, ödüllü şef Arif Kemal Doğan yönetimindeki mutfağında, dünyadan ve Asya kültürlerinden tarifler sunuluyor. Zarif lüksü, samimiyet ve şehrin enerjisi ile bir araya getiren Zaxi, misafirlerini alternatif tınıların lezzet deneyimiyle harmanlandığı, rahat ve canlı bir atmosferde ağırlıyor.

    Zaxi, İstanbul’un popüler eğlence merkezlerinin dışında kalan ancak son yıllarda kendi içinde kültürel anlamda bir hareketlenme yaşayan Maslak’ta kapılarını açtı. Bu bölgede yaşayan ve çalışanların eksikliğini çektiği buluşma noktası olmak üzere yola çıkan Zaxi, “fun & finest” konsepti ile zarif lüksü, samimiyet, eğlence ve şehrin enerjisi ile buluşturuyor.

    Doğal içerikli özgün reçeteler

    Zaxi Restaurant’ın dünya mutfağı ve Asya mutfaklarının yer aldığı zengin menüsü, bugüne dek Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş olan Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturuldu. Doğal içeriklerle hazırlanan yemekler, özgün reçeteler ve servis yöntemlerinden esinlenilerek, Doğan’ın ilham dolu dokunuşlarıyla son haline getiriliyor. Zaxi menüsü, alanında oldukça tanınan bir Sommalier olan Emre Zeytun ve yetenekli mixologistlerin yönetiminde kendine özgü kokteyl seçenekleriyle tamamlanıyor.

    Günün her saatini lezzetlendiren menü seçenekleri

    Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmeti sunan Zaxi Restaurant, gündüzleri bistro konseptine göz kırpan, sıcak, keyifli ve sofistike bir atmosfer sunuyor. Öğlen yemeklerinde, özellikle iş insanları için ayrıcalıklı lezzetleri bir araya getiren, her güne farklı bir tat katan menü seçenekleri oluşturuluyor. Akşam yemeği sırasında ise tamamıyla fine-dining kimliğine bürünüyor.

    Şehrin enerjisini yansıtan alternatif tınılar

    Zaxi, lezzet müdavimlerinin yanı sıra, cazdan latin müziğine, alternatif ve şehirli tınılarla dolup taşacak mekanında, kaliteli eğlence arayanları da ağırlamayı planlıyor. Akşam yemeğinin ardından, Zaxi Bar misafirlerine hizmet vermeyi sürdürüyor. İlerleyen saatlerde müziğin ve eğlencenin dozunun artmasıyla Zaxi’de ortam, yerini akıllarda iz bırakacak, hareketli anlara bırakıyor.

    Zaxi Restaurant kış bahçesi ile birlikte 190 kişiyi ağırlayabiliyor. Dilenirse özel gruplar ve toplantılar için ayrı bölümler oluşturulabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.