DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mellow Tropical Koleksiyon ile Amazon ormanlarının ferahlatan esintisi evinizin her köşesinde

    Mellow Tropical Koleksiyon ile Amazon ormanlarının ferahlatan esintisi evinizin her köşesinde
    07.08.2018
    A+
    A-

    ‘’Evde Yaşam Keyfi’’ mottosu ile bir evin ihtiyacı olabilecek her ayrıntıyı güçlü bir tasarım ve ürün ekibiyle hazırlayan Bella Maison, her yıl değişen dekorasyon trendlerine göre şekillendirdiği tasarım ve koleksiyonlarını müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor

    Bella Maison’un geniş koleksiyon ekibi tarafından uzun araştırma ve çalışma süreçlerinin ardından hazırlanan Mellow Tropical, Amazon ormanlarının el değmemiş topraklarında saklı olan dinginlik temasını ilham alıyor.

    Yeşilin farklı tonlarını bir arada sunan koleksiyonda; Mauna nevresim takımı, Tropical pijama, sabahlık ve havluların yanı sıra sofra üstü malzemeler ile ev aksesuarları ve kişisel bakım ürünleri yer alıyor. Birbirine uyumlu renk ve desenlerle zenginleşen Mellow Tropical koleksiyonu, ister takım halinde alabilirsiniz, isterseniz farklı koleksiyonlardan tek tek seçtiğiniz parçalarla kendi takımınızı kendiniz oluşturabilirsiniz ya da Bella Maison ayrıcalığıyla sadece ihtiyacınız olan parçaları alarak eskilerle kombin yapabilirsiniz.

    Hiçbir sınırlama olmadan dilediğiniz gibi karıştırıp, eşleştirebileceğiniz sınırsız kombin seçeneği sunan Bella Maison, içinde yaşadığı toplumun ihtiyaçlarını ve kültürel yapısını göz önünde bulundurarak özgün trend yorumları ile hazırladığı her bir koleksiyonunda farklı ev hikayeleri anlatıyor.

    Vahşi doğanın karşı konulmaz sakinliği ve yalınlığını tabiattaki renk seçenekleri ile yorumlayan Bella Maison tasarımcıları, Mellow Tropical’de Amazon ormanlarının sakin ve gizemli

    havasını cesur ayrıntılarla yansıtıyor.

    Mauna Nevresim Takımı

    Palmiye yaprakları ve papağan figürleri ile süslü yorgan ve yastık kılıflarından oluşan Mauna nevresim takımı, %100 pamuklu kumaştan üretilerek, Bella Maison’un özel tasarım ve dikime sahip diğer tekstil grubu ürünlerinde olduğu gibi, uzman ekiplerin kontrolünde yıkama ve aşınma testlerinden başarıyla geçtikten sonra raflarda yerini alıyor.

    Sağlıklı ve huzurlu bir uyku deneyiminin yanı sıra teninize yumuşak bir dokunuşta bulunacak Mauna nevresim takımı, yatak odanızı şık bir köşeye dönüştürmenizi amaçlıyor.

    Tropical Pijama Takımı ve Sabahlık

    Yazın enerjisini içinizde hissedeceğiniz, 2018 trendlerinin zarif çizgilerini referans alan Tropical pijama takımı, rengârenk çiçekler ve papağan figürlerinden oluşuyor. Yeşilin farklı tonlarını aynı tasarımda bulacağınız iki parçadan oluşan takımın üst kısmı önden düğmeli ve kısa kollu olarak tasarlandı. Pijama altı olarak ister uzun, isterseniz kısa şort seçeneklerinden birini ya da farklı mevsimler için her iki alternatifi de alabilirsiniz

    Yazın aydınlık ve neşeli sabahlarına uyandığınızda şıklığınızı ve zarafetinizi tamamlamak üzere hazırlanan Tropical sabahlık ise viskon kumaştan üretildi. Giyimi rahat ve ten ile uyumlu olan sabahlığın canlı ve parlak renkleri için Amazon ormanlarının yağmurdan sonraki ışıltısından ilham alındı.

    Tropical Seramik Takım

    Koleksiyona ait seramik yapıda üretilen Tropical sofra takımı; farklı ölçülerde yuvarlak ve dikdörtgen formda tabaklar, kâseler ve çukur tabaklardan oluşuyor. Aileniz ve sevdiklerinizle keyif dolu bir kahvaltıda buluşup, eşsiz sunumlara imza atabileceğiniz Tropical sofra ürünlerini Bella Maison mermer sunum servisleri ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca mis gibi kokan yaz çiçeklerini yerleştirebileceğiniz tropikal renklerdeki vazoları ve romantik bir etki yaratmak için ananas formundaki mumlukları da kullanabilirsiniz.

    Tropical Havlular

    Kusursuz emiciliğe sahip somon ve su yeşili renklerindeki tropikal temaya sahip havlular, cildinize yumuşacık bir etki bırakmayı amaçlıyor. Doğal bir hammadde olan %100 pamuktan üretilen havluların, yüzeyindeki ipliklerin oluşturduğu doku ile hava geçirgenliği yüksektir. Doğal lifler sayesinde yumuşaklığını uzun süre koruyan Tropical havlular, farklı ölçülerde banyo ve el havlularından oluşuyor.

    Tropical Kişisel Bakım Ürünleri

    Amazon ormanlarının egzotik kokusu teniniz ile buluşuyor.

    Cildinizin canlı ve parlak görünmesine yardımcı olan Tropical duş jeli, sıvı sabunu ve vücut losyonu tüm cilt tiplerine uygun olarak tasarlandı.

    Cildinize uyumlu pH yapısı, köpük yapıcı içeriği ve doğal kaynaklı aktiflerin birleşimi ile etkin bir temizlik sağlayan duş jeli ve sıvı sabunu cildinizin yenilenmesini sağlarken, yoğun losyonu sayesinde yumuşacık ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

    Yaşadığı mekâna kendi imzasını atmak isteyenlerin markası Bella Maison, sunduğu mix and match fırsatı ile yüzlerce seçenek arasından size en uygun kombini yapmanızı, evinizin enerjisini arttırarak özgün bir ruha dönüşmesini sağlıyor.

    Bella Maison, sizleri mağazaları ve online alışveriş sitesinde yaşayacağınız alışveriş deneyimi ile keyifli ve huzurlu yaşam alanlarında mutlu yarınlara davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.