DOLAR 32,5931
EURO 34,8495
ALTIN 2495,585
BIST 9655,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mevsimin en taze balıkları Lacivert’te

    Mevsimin en taze balıkları Lacivert’te
    01.08.2018
    A+
    A-

    Lacivert, Ağustos ayına özel sunduğu mevsimin en taze balık ve ot lezzetleri ile fark yaratmaya devam ediyor…

     

    Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor. Lacivert’in Ağustos ayına özel olarak sunduğu sardalya balığı, Ege yöresine ait deniz fasulyesi ile servis ediliyor.

    Kuzey Ege ve Çanakkale Boğazı’ndan çıkarılan sardalya, Ağustos ayında en taze ve lezzetli haliyle balık severlere sunuluyor. Sardalya balığı, Lacivert’te lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme metodu ile hazırlanıyor ve executive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Lacivert mutfağına Çanakkale’den gelen sardalya; ızgara, fırın veya pilaki olarak pişirilerek ekşi tatlı yeşilliklerle misafirlerin beğenisine sunuluyor. Sardalya balığı ile lezzet uyumu yakalayan, Cunda’nın vazgeçilmezi olan deniz fasulyesi, balığın yanında salata olarak servis ediliyor.

    Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Ağustos ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.