DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mobilyanızın ömrünü değiştirilebilir kılıflarla uzatın

    Mobilyanızın ömrünü değiştirilebilir kılıflarla uzatın
    15.10.2018
    A+
    A-

    Evinizi yıllar geçse de sıkılmayacağınız şekilde dekore etmek, sandığınız kadar da zor değil. Özellikle işlevsel ve değiştirilebilir kılıf seçeneği olan mobilyalarla, istenilen zamanda evlerin havası değiştirilebiliyor. Mobilyada akıllı değişimi vurgulayan ürünleriyle fark yaratan Buka, 500 farklı kılıf ve renk seçenekleriyle kullanıcılara diledikleri zaman evlerini yenileme fırsatı sunuyor. Buka’nın Tasarım Müdürü Duygu Yarkadaş, ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler konusunda püf noktaları aktarıyor. 

     Ev dekorasyonunda yenilik yapanlar, evlerinin tarzını belirledikten sonra satın alınan mobilyaları, yıllarca ilk alındıkları halleri ile aynı şekilde kullanıyor. Bu durum, özellikle koltuk ve kanepelerin kılıflarının yıpranmasına ve eskimesine neden olabiliyor. Dekorasyonunuzda tercih edeceğiniz değişebilen kılıf sistemine sahip koltuk ve kanepelerle mobilyalarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

    Buka’nın Tasarım Müdürü Duygu Yarkadaş, kılıfı değişebilen kanepe ve koltuklarla aynı mobilyanın farklı tarzlarda daha uzun süreli kullanılabileceğini söylüyor. Duygu Yardakaş; Mobilyalar kendi yaşam tarzımızı yansıtan, kimliklerimiz hakkında ipuçları veren hayatımızın vazgeçilmezleri. Modüler olarak kullanılabilen mobilyalar dekorasyonumuzda rahatlıkla değişim yapma imkanı sağlıyor. Özellikle kılıfları değişebilen kanepe ve koltuklar bu noktada hayat kurtarıcı oluyor. Böylelikle kılıflar kolayca çıkarılıp, dönüşümlü olarak farklı kılıflarla kullanılabiliyor ve kolayca yıkanabiliyor. Buka olarak biz de kullanıcılarımıza bu şansı sunuyoruz” dedi.

     

    Kişiliğinize uygun mobilyaları tercih etmelisiniz

    Buka’nın koltuk ve kanepelerindeki iskelet ve kullanılan süngerinin kalitesine de vurgu yapan Yarkadaş, “Buka ile çok masraf yapmadan evinizin dekorasyonunu dilediğiniz her an yenileyebilirsiniz. Kalitenin yanı sıra tüm parçaların birbiriyle uyumlu olması da gerekli. Olabildiğince işlevsel ve kişiliğinize hitap eden ürünleri tercih ederek, yıllar geçse de sıkılmayacağınız şekilde evinizi uzun ömürlü dekore edebilirsiniz’’ diyor.

     

    Dekoratif açıdan çok şık bir görünüme sahip olan ahşap mobilyaların, bulundukları ortama ayrı bir sıcaklık kattığını belirten Yardakaş; “Ahşap ağırlıklı mobilyalarınız varsa çok renkli aksesuarlar tercih etmemelisiniz. Daha çok soft renkler kullanarak, ahşabın havasını kırabilirsiniz. Mobilyalarınız sade renklerde ise desenli perdelerle mekanınızı hareketlendirebilirsiniz. Dökümlü perdeler ise bulunduğunuz alanı daraltır ve daha küçük görünmesine neden olur. Bu bakımdan küçük mekanlarda dökümlü perdeler kullanmamalısınız.” 

     

    500 farklı renk seçeneğiyle daha uzun süreli kullanım

    Dekorasyonda sabit renk dönemine son vererek sektöre yeni bir soluk getiren Buka, 500 farklı kılıf ve renk seçeneğiyle her zevk ve ihtiyaca hitap ediyor. Kullanıcılar değişebilen kılıf sistemine sahip koltuk ve kanepe seçiminde bulunarak, evlerinin tarzını istedikleri zaman değiştirme fırsatı yakalayabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.