DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MOİ Sahne’de bu hafta 13 Kasım

    MOİ Sahne’de bu hafta 13 Kasım
    13.11.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne bu hafta yetişkinler ve çocuklar için tiyatro ve gösterilerle dolu olacak

    Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne her hafta birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına, konserlere ve sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Bu haftanın etkinlik takvimi ise şöyle:

    14 Kasım Salı günü, saat 20.30’da tek kişilik gösteri‘Aşkım Kapışmak ile İnsanız İşte’

    Yazar ve Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak tek kişilik gösterisi ‘Aşkım Kapışmak ile İnsanız İşte’ ile MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor.

    “Bu bir zihinsel terapi gösterisidir. İnsan zihninin içinde akıl, duygu ve düşlerin muhteşem bir yolculuğuna şahit olacaksınız. Bilincin ve bilinçsizliğin yol açtığı acılar ve hazları kontrol edebilme farkındalığı ile karşılaşacaksınız. İzleyiciler; kelimelerin, müziğin ve görselliğin kendi içindeki karşılığına ulaşacaklar. Gerçek ne? Neden mutlu olamıyorum? Değişebilir miyim? Yaşamın tadına ulaşabilir miyim? soruları bu gösteride cevap bulacak.” Aşkım Kapışmak ile İnsanız İşte adlı tek kişilik gösteri, 14 Kasım 2017 Salı günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

    18 Kasım Cumartesi günü, saat 20.30’da Manuş Baba konseri

    Çok yönlü müziği ile geleneksel seslerden ilham alan Manuş BabaMOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor.

    Manuş adını çocukluk dönemi anneannesinin kendisine küçük, güzel çocuk anlamında Manuş olarak seslenmesiyle almıştır. ”Baba” ise bebekken konuşmaya başladığında ağzından çıkan, ilk sesleniş, ilk kelimedir. İnsan olabilmenin o derin kaygısını taşımanın ve bunun için emek harcamanın önemini kendi babası ile keşfettiğini dile getiren sanatçı; çocukluk ve ilk gençlik dönemi arasında kendisinde bıraktığı hatırası önemli izler ile kendi babasının, Manuş Baba karakterinin oluşmasında ve ismini bu şekilde duyurmasında önemli etkileri olmuştur. Manuş Baba için, Antalya’dan İstanbul’a uzanan müzik yolculuğu birçok yeniliği de beraberinde getirdi. 2016’nın başlarında “Albümsüz Türkiye Turnesi” kapsamında birçok şehirde dinleyenleriyle buluşan sanatçı, “Birbirimize İyi Gelelim” diyerek sevginin gücüne dikkat çekti. Manuş Baba konseri, 18 Kasım 2017 Cumartesigünü, saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

    19 Kasım Pazar günü, saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Barut Fıçısı’

    İstanbul Halk Tiyatrosu, ‘Barut Fıçısı’ adlı yeni oyunu ile MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor.

    Barut Fıçısı, Makedon yazar Dejan Dukovski’nin pek çok Balkan ülkesinde yıllarca oynandıktan sonra Avrupa’nın çeşitli ülkeleri ve Amerika’da da büyük başarı kazanmış, filmi de yapılmış baş yapıtı. Birbirine bir biçimde bağlı 11 farklı hikayeden oluşan bir bütün. İstanbul Halk Tiyatrosu, Barut Fıçısı’na dönmüş şehri ve insanlarını anlatan bu komediyi Balkanlar’dan alıp getiriyor. Dileğimiz ‘barut fıçısı’na dönmüş kendi ülkemizi ve şehrimizi anlatmak. Aramızdaki ve içimizdeki büyük gerginliklerle yüzleşebilmek ve komedi yoluyla gerilimleri biraz olsun gevşetebilmek. Her zamanki gibi toplumsal eleştiri, her zamanki gibi komedi ve her zamanki gibi “kırmadan dökmeden”. Oyuncular: Erkan CAN, Yıldıray ŞAHİNLER, Ruhi SARI, Aşkın ŞENOL, Faruk AKGÖREN, Aytek ÖNAL, Rüya ÖNAL, Başak Gümülcineli. Barut Fıçısı19 Kasım 2017 Pazar günü, saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

    18 Kasım Cumartesi günü, saat 13.00’da çocuk oyunu ‘Odada Dört Mevsim’

    Danslı ve müzikli, eğlenceli mi eğlenceli çocuk oyunu ‘Odada Dört Mevsim’ MOİ Sahne’de çocuklarla buluşuyor.

    “Bir odanın içine dört mevsimi sığdırabilir misiniz? Bu, bir yetişkin için çok kolay görünmese de bir çocuk için hiç de zor değil aslında. Odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan bir çocuğun yardımına koşan bilge sinek Bay Cızbız’la tanışacak; Vivaldi’nin eşsiz müziğinden yararlanarak küçücük odanın içinde yarattığı dünyaya tanık olacaksınız. Danslarla ve görsel efektlerle zenginleşen oyunda çocuklar hem hayal güçlerinin sınırsızlığını, hem de müziğin nasıl bir anlatım gücüne sahip olduğunu keşfedecek. Bay Cızbız’ın ellerini birbirine sürtmesiyle yaşanan büyülü yolculuğa siz de katılmak ister misiniz?” Oyuncular: Fulden Obiz, Sinan Çelik, Metehan Özcan, Deniz Çakır. Dansçılar: Ceren Can Koyun, Dilek Oktav, Ece Korucuoğlu, Fethi Arda Ergül, Sena Acar, Uğur Can Arıkan, Yiğitcan Dağılgan, Doğukan Kaynak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.