DOLAR 32,5833
EURO 34,805
ALTIN 2501,225
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mutluluğu ve Verimliliği Artıran Sağlıklı Çalışma Alanları Konferansı

    Mutluluğu ve Verimliliği Artıran Sağlıklı Çalışma Alanları Konferansı

    Mutlu ofisler tartışılıyor… Ofislerde meslek hastalıklarının gün geçtikçe artması üzerine sağlıklı ofisler konusunda farkındalık çalışmalarını sürdüren Nurus, yeni bir konferans düzenliyor.  Nurus-LINAK işbirliğiyle gerçekleştirilen, ‘Mutluluğu ve Verimliliği Artıran Sağlıklı Çalışma Alanları’ konulu konferans,  22 Kasım 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

    Ofis sağlığını çalışanlar için bir ‘hak’ gören Nurus, 1927 yılından bu yana, ofis, ev, terminal, eğitim ve sosyal alanlar için sağlıklı mobilya çözümleri geliştiriyor. Uluslararası tasarım ekosistemi ile mobilya sektörünün öncü markalarından olan Nurus, ofis sağlığı konusunda işverenlere büyük yükümlülükler düştüğü inancıyla, Türkiye çapında çalışmalar yürütüyor.

    22 Kasım Çarşamba günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında Nurus Levent Deneyim Merkezi’nde düzenlenecek, ‘Mutluluğu ve Verimliliği Arttıran Sağlıklı Çalışma Alanları’ konulu konferansta Nurus Baş Tasarımcısı Renan Gökyay, iş dünyası temsilcileri, CEO’lar, şirketlerin insan kaynakları yöneticileri ve ofis çalışanları ile bir araya gelecek.

    Nurus Levent Deneyim Merkezi’nde gerçekleşecek konferansta, açılış konuşmalarını Danimarka Kraliyeti Türkiye Başkonsolosu Jesper Kamp, LINAK Ülke Müdürü Erinç Çiçek ve LINAK İdari Müdürü Soren Brondum Petersen yapacak.

    Nurus Hakkında:

    1927 yılında kurulan, öncü profesyonel mobilya üreticilerinden Nurus, bugün 50’den fazla küresel noktada müşterilerine hizmet veriyor. Teknolojiyi ve yenilikçi tasarımı birleştirerek insanların sağlıklı yaşamına öncelik veren Nurus birçok uluslararası ödülün sahibi. Red Dot Product Design Award, Universal Design ve Design Management Europe’u Türkiye’ye ilk kez getiren, IF Product Design ve Good Design’ı Türkiye’de mobilya sektöründe ilk kez kazanan Nurus, içinde German Design Award’ın da olduğu 50’yi aşkın tasarım ödülüne sahip. Marka ve tasarımda disiplinlerarası bilgi transferi sağlayan German Design Council’a Türkiye’den ilk ve tek marka olarak davet edilen Nurus, bu üyelikle geleceği şekillendiren 200 dünya markası arasında bulunuyor. Gelecekteki çalışma yöntemlerini araştıran ve kritik başarı faktörlerini belirleyen bir kuruluş olan Fraunhofer IAO Research Network Office 21® içinde de bulunan Nurus, aynı zamanda orijinal tasarımları destekleyen Be Original Americas’ın üyesi. 16 milyondan fazla mimarın, iç mimarın ve tasarım meraklısının takip ettiği Architonic Top 200 Markaları Listesi’nde de yer alan Nurus, kreatif endüstrideki çalışmalarına büyük kararlılıkla devam ediyor. Mekanların önemli olduğu bugünün dünyasında Nurus, benzersiz tasarımlar arayan bireyler için çalışma alanlarını ve yaşam alanlarını yeniden tanımlarken, hızlı ve ihtiyaca uygun çözümler sunuyor. Nurus, hem sosyalleşmeyi etkinleştirip hiyerarşiyi azaltmayı hem de motivasyonu artırarak farklı kuşakları bir araya getirip yaratıcılığı desteklemeyi hedefliyor. Son teknolojiye entegre tasarım ve ürünleri ile kullanıcıları destekleyen Nurus, ürünlerine özel ‘Nurus Links’ ile mobilya ve elektronik eşyalar arasında bağ kuruyor; günlük operasyonlara hız ve kolaylık getiriyor. Mekanların sosyalleşmesi, sürekli ve kesintisiz bilgi transferinin önünü açıyor. Nurus, yenilikçi fikirleri ile çalışma alanlarında yeni bir atmosfer oluşturuyor. Dünyada 3. jenerasyonda başarılı olmuş Alpha Circle Aile Şirketleri arasına dahil edilen Nurus, ofis mobilyası alanında Türkiye’nin belgelendirilmiş ilk AR-GE merkezine de sahip.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.