DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nelipide Gurme menüleri ile çocuklar okula hazır

    Nelipide Gurme menüleri ile çocuklar okula hazır
    11.09.2017
    A+
    A-

    Okulların açılmasıyla birlikte karnı zil çalan çocuklara…

     Nelipide Gurme, yaz tatilinin bitmesiyle okula başlayan çocukları birbirinden değişik menüleri ile maratona hazırlıyor.  Okul dönüşü günün yorgunluğunu atarak lezzetli yemekler yemek isteyenlerin ilk durağı olan Nelipide, Junior Köfte Menüsü ile bu sene de hem aileleri hem de minik misafirlerini restoranlarına davet ediyor.

     Çocukluk, insan hayatında diğer tüm alışkanlıkların kazanıldığı gibi beslenme alışkanlığının da kazanıldığı en önemli dönem olarak kabul ediliyor. Bu dönemde çocuklar için yemek yemeği eğlenceli hale getiren Nelipide Gurme, sağlıklı beslenmeye verdiği önemle ebeveynlerin de içini rahatlatıyor.

    Lezzetli bir durak olarak karşımıza çıkan Nelipide Gurme, besleyici özelliğinin yanı sıra çocuklar için lezzetli bir yemek seçeneği olan Junior Köfte Menüsü ile çocukları mutlu ediyor. Özellikle de çocuklarının her türlü gıdadan çeşitli vitaminleri almasını isteyen anne ve babalar için Nelipide Gurme, minik misafirlerini mutlu edecek iştah açıcı köftelerini Junior Menü’de sunuyor.

     Okul sonrası eğlence durağı

    Çocuk dostu mekan olarak bilinen Nelipide Gurme, restoranlarındaki oyun alanları ve çocuklara özel oturma sandalyeleriyle ebeveynlerin beğenisini kazanıyor. Çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için oyun alanlarının yer aldığı Nelipide Gurme hem ailelerin hem de çocukların keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.