DOLAR 32,5287
EURO 34,9292
ALTIN 2424,362
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Neslihan Yargıcı çocuklar ile Moda ve Tasarım Atölyesi’nde buluştu

    Neslihan Yargıcı çocuklar ile Moda ve Tasarım Atölyesi’nde buluştu
    16.10.2018
    A+
    A-

    Moda dünyasının duayen ismi Neslihan Yargıcı, Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Çocuk Moda ve Tasarım Atölyesi’nde çocuklarla bir araya geldi.

    Çocuklar, Moda ve Tasarım Atölyesi’nde; birbirinden renkli, simli ve ışıltılı kumaşlarla, rengârenk boncukları kullanarak, tasarımlarını hazırladılar. Hayal dünyalarını yansıtan çocuklar, Neslihan Yargıcı ile birlikte olmaktan büyük heyecan duydular.

    Sevinçleri gözlerinden okunan minikler, kumaşları kesmekten tutun tüm yapıştırma, renk seçimi gibi el becerisi ve tasarım yeteneği gerektiren konularda da bireysel hareket ettiler. Çocukların her biri ile tek tek ilgilenen Yargıcı, yetenekli çocukların aileleri ile de konuşarak, ailelerin çocuklarını her zaman desteklemeleri gerektiğinin önemini vurguladı.

    Etkinlik ile ilgili Yargıcı: “Türkiye’de moda artık öldü. Bu nedenle çocukları nasıl yetiştirdiğimiz çok önemli. Onları yeteneklerine göre eğitmeliyiz. Burada çok yetenekli çocuklar var. Merak ettiklerini soruyorlar. Çocuklar bizim geleceğimiz” diyerek duygularını dile getirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.