DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Novawood ile doğanın dekorasyondaki uyanışı: masif parkeler

    Novawood ile doğanın dekorasyondaki uyanışı: masif parkeler
    16.11.2017
    A+
    A-

    Zemine renk katan, mobilyaların ihtişamını ortaya çıkaran parke; mekanlara şıklık kazandıran önemli unsurlardan biri. Tamamen doğal malzemeden üretilen son derece dayanıklı Novawood masif parkeler şıklığın yanı sıra nefes alıp verebilen mekanlar yaratıyor.

    Yaşayan bir malzeme olan masif parkeler doğal, uzun ömürlü ve kaliteli bir kullanım vaat ederken, mekanlara ahşabın sıcaklığı ile estetik değer katıyor. Novawood; uyguladığı kalite kontrol yöntemleri sayesinde doğru nem oranını yakalayarak yıllar boyu sizinle yaşayabilecek masif parke koleksiyonu ile fark yaratıyor.

    Masif parkelerle tüm zamanlara uyum sağlayan zeminler

    Bakımı düzenli yapıldığında ve doğru ürünlerle temizlendiğinde uzun yılar kullanılabilen masif parkeler; modası geçmeyen zamandan bağımsız dekorasyon stilleri yaratıyor. Novawood’un meşe, iroko, dişbudak ağaçlarını kullanarak hazırladığı masif parke koleksiyonu; 14 mm, 20 mm ve 27 mm kalınlıklarında imal ediliyor. Birden fazla amaca ve zevke hitap eden koleksiyon tamamen doğal ağaç görünümüne sahip masif parkelerden oluşuyor.

    Klasikten vazgeçmeyenler Meşe Masif Parkeden yana seçimini kullanırken mekânlarda daha az hareketli hare yapısı ve sade bir görünüm isteyenlerin tercihi ise İroko Masif Parke oluyor. Novathermowood işlemi ile uzun yıllar rengini, görünümünü koruyacak Novawood Dişbudak Masif Parke serisi ise açık ve koyu renk alternatifiyle kullanıcıların tercihine sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.