DOLAR 32,5202
EURO 34,7334
ALTIN 2489,491
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Nutzz Efsanesi yeni lezzetlerle buluştu

    Nutzz Efsanesi yeni lezzetlerle buluştu
    24.10.2019
    A+
    A-

    Yeni lezzet ve deneyimler keşfetmek isteyenlere, sunduğu yenilikçi ürünlerle yanıt veren Peyman, özellikle gençlerin favorisi Nutzz fıstık ailesini yeni aromalarla zenginleştiriyor. Yeni “Cheddar Peyniri – Soğan Aromalı Çeşnili” ve “Bal Hardal Aromalı Çeşnili” çeşitleriyle benzersiz bir lezzet deneyimi vaat eden Nutzz, her cebe girebilecek, mini ‘shot’ boyutuyla da her an her yerde yenebilecek keyifli bir atıştırmalığa dönüşüyor…

     

    Kuruyemiş ve kuru meyve sektörünün öncü şirketlerinden Peyman, tuzlu atıştırmalık alanında sunduğu yenilikçi lezzetlere bir yenisini daha ekliyor. Türk toplumunun yeni tatlara ve deneyimlere olan beklenti ve taleplerine uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları ile yanıt veren Peyman, son olarak Nutzz efsanesini yeni çeşitleri ve formatıyla gençlerle buluşturdu. Tadının damaklarda uzun süre yer etmesiyle gençlerin gönlünde taht kuran Nutzz ailesine “Cheddar Peyniri – Soğan Aromalı Çeşnili” ve “Bal Hardal Aromalı Çeşnili” fıstık çeşitleri katıldı.

    Çılgın Nutzz’a sıradışı aromalar!

    Yer fıstığı tüketimi son yıllarda hızla artıyor. Kuruyemiş ve tuzlu atıştırmalıkları farklı aromalar ve yeni tatlarla tüketmek isteyen gençlerin bu yöndeki beklentilerini inovatif ürünleriyle karşılayan Peyman, yeni Nutzz çeşitleriyle yer fıstığını farklı bir deneyime dönüştürüyor. Kızarmış yer fıstığının kendine has lezzetini bal ve hardal aroması ile bir araya getiren Bal Hardal Aromalı Çeşnili Nutzz, yaşattığı tatlı- acı deneyimle tuzlu atıştırmalıkta sınırları zorluyor.  Cheddar Peyniri – Soğan Aromalı Çeşnili Nutzz ise cheddar peynirinin soğanla tarifsiz uyumunu sunuyor.  Maçların, film izleme aktivitelerinin ve kalabalık buluşmaların keyifli eşlikçisi Nutzz iddialı tatlarıyla yer fıstığına ayrı bir keyif katıyor.

     

    Shot formatıyla elde, cepte Nutzz!

    Ulaşılabilen her yerde atıştırmalık keyfini sürmek isteyenler için Nutzz’un yeni shot boyutu da raflarda yerini aldı. Nutzz Mix’in muhteşem ikilisi, kızartılmış yer fıstığı ve tuzlu mısır çerezi de shot formatına yepyeni aromalarla giriyor. Shot boyutunda; Nutzz Mix Acı Biber Aroma Çeşnili, Peynir ve Soğan Aroma Çeşnili ve Bal Hardal Aroma Çeşnili seçenekleriyle sevenleriyle buluşan Nutzz ailesi, özellikle gençler arasında yeni bir alışkanlığa dönüşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.