DOLAR 32,5774
EURO 34,9911
ALTIN 2456,056
BIST 9773,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Okula Dönüş ile gelen lekeler Hotpoint çamaşır makinelerine emanet

    Okula Dönüş ile gelen lekeler Hotpoint çamaşır makinelerine emanet
    04.10.2018
    A+
    A-

    Hotpoint’in Aktif Köpük teknolojili kurutmalı çamaşır makineleri, okula dönüş döneminin getirdiği yeni leke ve zorlukların üstesinden rahatlıkla geliyor.

    Hotpoint çamaşır makineleri, kıyafetlerdeki leke ve kirlerden renklerinin parlaklığını kaybetmeden ve kumaşlarını yıpratmadan kolayca kurtulmayı sağlıyor. Aktif Köpük ve 10 Kazan Hareketi sayesinde, okula dönüş gibi hareketli dönemlerdeki en zorlu görevleri bile kolaylıkla yerine getirebiliyor.

    Lekelere veda, kumaşlara tam koruma

    Aktif Köpük teknolojisi, yıkama başlarken su ve deterjanın makinenin alt kısmında bulunan mekanizmanın içerisinde aktif köpüğe dönüşmesini sağlıyor. Deterjan enzimlerinin kumaşa daha iyi nüfuz etmesine yardımcı olan Aktif Köpük, geleneksel çamaşır makinelerine kıyasla %60 daha fazla temizleme gücü anlamına geliyor. Ayrıca tüm lekeleri en iyi şekilde çıkarabilmek için geliştirilmiş, Hotpoint’e özel 10 kazan hareketi, tamburu 10 farklı hareket ile döndürerek en inatçı 100 lekeyi çıkarıyor ve çamaşırları derinlemesine temizliyor. Sadece 45 dakikada, 40 inatçı lekeyi temizlemek için tasarlanmış özel programıyla, okul kıyafetleri kısa sürede yıkanıyor.

    Kusursuz bir çamaşır deneyimi

    Kurutmalı çamaşır makineleri, mükemmel temiz ve kuru çamaşırlar isteyen fakat kurutma makinesi için yer bulamayan kullanıcılara ideal çözümü sunuyor. Hotpoint kurutmalı çamaşır makineleri, tüm yıkama ve kurutma ihtiyaçlarını tek bir makinede birleştirerek alandan da tasarruf sağlıyor. Farklı kumaş türlerine göre özel olarak geliştirilen çamaşır ve kurutma makineleri, kırışıklık azaltma ve leke engelleme özellikleri sayesinde çamaşırları bir taraftan kusursuz bir şekilde yıkarken bir taraftan da giymeye hazır bir şekilde kurutuyor. Böylece okul döneminde çamaşır yıkama süreci çok daha rahat hale geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.