DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ondörtüç Pendik’in örnek dairesi görücüye çıktı

    Ondörtüç Pendik’in örnek dairesi görücüye çıktı
    25.07.2017
    A+
    A-

    İnsay Yapı tarafından İstanbul Pendik’te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik, konut sahibi olmak isteyenlere örnek dairesinin kapılarını açtı. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ondörtüç Pendik’te, 3+1 konutları için örnek daire hazırlandı. Bu örnek daireler, ziyaretçilerine, yeni evlerinde yerleşim fikri verecek mimari çözümler de sunuyor.

    İnsay Yapı tarafından Pendik’te inşa edilen Ondörtüç Pendik, örnek dairesini görücüye çıkardı. İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Pendik’te yapımına devam edilen projenin örnek dairesi, konut sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuldu.

    1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Ondörtüç Pendik’te 3+1 konutları için, örnek daire hazırlandı. Çekirdek bir aile için ideal yaşam alanı sağlayan 3+1 tip daireler için tasarlanan örnek daire, ziyaretçilerine yeni evlerinde yerleşim fikri verecek mimari çözümler de sunuyor.

    2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Ondörtüç Pendik’te kaba inşaat biterken, ince detay işlere geçildi. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Ondörtüç Pendik, 242 konut ve 22 ticari birimden oluşuyor. Ondörtüç Pendik’te daire büyüklükleri sırasıyla ortalama 68, 103 ve 146 metrekare olarak belirlendi. Projede, 1+1 dairelerin fiyatları 232 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları 305 bin TL ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 450 bin TL’den alıcı buluyor.

    Ödeme planları, ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor

    Projenin başladığı günden bu yana yaptığı kampanyalarla tüm dikkatleri üzerine çeken İnsay Yapı, ödeme planın getirdiği yeniliklerle ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Ondörtüç Pendik’in ödeme koşullarında pek çok alternatifler bulunuyor. Bunlardan birini banka kredileri oluşturuyor. Banka kredileriyle ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. Üstelik 240 aya kadar konut kredisi imkanından da yararlanılabiliyor. Diğer bir alternatifi ise peşinatsız ödeme koşulu oluşturuyor. Peşinat ödemek istemeyenlere 24 taksit imkanı getiriliyor. Bunun gibi daha pek çok ödeme alternatifi sunan İnsay Yapı, ev sahibi olmak isteyen herkesi satış ofisine ve örnek dairelerini ziyaret etmelerini bekliyor.

    Çulhalık: “Ondörtüç Pendik, kazandırıyor”

    Ondörtüç Pendik’in İstanbul’un yükselen yıldızı Pendik’te inşa edilmesinin konut sahiplerine büyük avantaj kazandırdığını anlatan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Bölge, son bir kaç yıl içinde büyük gelişme kaydetti. Ulaşımda büyük reformlara imza atan Pendik, TEM çıkışı ve üçüncü köprü bağlantılarıyla konut sahiplerinin yüzünü güldürdü” diye konuştu.

    Ondörtüç Pendik’te kaba inşaatın bittiğini, ince detay işlerine başladıklarını anlatan Çulhalık, projeden konut sahibi olanlar ve konut sahibi olmak isteyenler için örnek daire hazırladıklarını bildirdi. Üç tip daire seçeneğinin yer aldığı projede örnek dairenin 3+1’ler için hazırlandığını belirten Çulhalık, “Örnek dairemiz, ziyaretçilere yeni evlerinde yerleşim fikri verecek mimari çözümleri de içinde barındırıyor” dedi.

    Balkon keyfi geri dönüyor

    Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından biri haline gelen İnsay Yapı, Pendik’te inşa ettiği Ondörtüç Pendik’le dileyen herkese şehrin içinde müstakil bir yaşam vadediyor. Sert peyzajın ve botanik bahçelerin hakim olduğu Ondörtüç Pendik’te, tüm evler geniş balkonlarıyla dikkat çekiyor. Alandan kazanmak amacıyla pek çok projede bulunmayan geniş balkonlar, Ondörtüç Pendik’le tekrar yüz üstüne çıkıyor. Dairelerin yüzde 85’inde yer alan balkonlar, Ondörtüç Pendik yatırımcısına konforu ve huzuru bir arada sunuyor. Ondörtüç Pendik ile balkon keyfini geri getiren İnsay Yapı, yatırımcısına fiyatına göre bölgenin en kaliteli ve en konforlu yaşamı vadediyor.

    Yüksek güvenlik

    24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı Ondörtüç Pendik’te yüksek koruma dikkat çekiyor. Ayrıcalıklı yaşam konseptiyle inşa edilen Ondörtüç Pendik, yüzme havuzu, kapalı otopark ve dinlenme alanlarıyla tüm rakiplerini geride bırakıyor. Projede ayrıca spor alanları, oturma, yemek ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, kafeterya alanı ve oturma alanları da yer alıyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo imkanı verilen  projede ayrıca mağaza ve restoranlar da olacak.

     

    Kolay ulaşım

     

    Pendik’in merkezinde yer alan Ondörtüç Pendik, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne üç dakika mesafede yer alan Ondörtüç Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve hızlı feribota ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.