DOLAR 32,3322
EURO 35,157
ALTIN 2245,67
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özdilek Mudanya’ya 7 milyon dolarlık yatırım yaptı

    Özdilek Mudanya’ya 7 milyon dolarlık yatırım yaptı
    16.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin birçok noktasında hizmet veren Özdilek Holding, Bursa’ya yeni bir yatırım yaparak, Özdilek Mudanya Hipermarket’i açtı. Açılışa ilişkin açıklamada bulunan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, hipermarketin 7 milyon dolarlık bir yatırım bütçesiyle inşa edildiğini ve 105 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

    Türkiye’nin 13 şehrinde 8.000 kişiye istihdam sağlayan Özdilek Holding, 7. hipermarketini Mudanya’da açtı. Mudanya’ya 7 milyon dolarlık yatırım yapan Özdilek Holding, Bursa ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

    Özdilek: “Holding olarak ülke ekonomisine 50 milyon dolar döviz kazandırıyoruz.”

    Açılışa ilişkin değerlendirmede bulunan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek; “Özdilek bir Bursa markası olarak 50 yıldır dünyaya açılmaya devam ediyor. Holding olarak tüm iş kollarıyla ülke ekonomisine 50 milyon dolar döviz kazandırıyor ve sürdürülebilir ekonomi içinde önemli rol üstleniyoruz. Ülke insanına olan inançla hizmet sektöründe çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek 21. noktamızı Mudanya’ya açmış olmaktan onur duyuyoruz. Mudanya hipermarkette yaklaşık 105 kişiye toplamda ise 8.105 kişiyi istihdam sağlayacağız. Hipermarketimiz, Bursa halkına hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

    Açılışa Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in yanı sıra Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak katılım sağladı.

    Aktaş: “Özel sektör yatırımları sayesinde Bursa’mız bugünlere geldi”

    Açılışa katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Ülkemizin içinde bulunduğu duruma karşı bu yatırımı çok başarılı bir yatırım olarak görüyorum. Özel sektörümüzün yaptığı bu tür yatırımlarla Bursa bugünkü Bursa haline geldi. Bu konuda Özdilek’in emeği büyük” dedi.

    Konuşmasını yapan diğer bir isim Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise şu şekilde konuştu; “Özdilek Ailesi’ni açılıştan ötürü kutluyoruz. Ekonomik sorunlarımızın olduğu böyle bir dönemde birçok kurum ve kuruluşun piyasadan çekilmek istediği bir dönemde,  Özdilek’in bu yatırımı yapıyor olması çok büyük bir gelişme. Tüm sektörün böyle moral ve motivasyona ihtiyacı var. Özdilek dünya markası olma yolunda ilerliyor. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

    Özdilek Mudanya Hipermarket, ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli zaman da geçirebilecekleri bir ortam sunuyor.

    Aradığınız her şey Özdilek Mudanya Hipermarket’te

    Taze gıda, unlu mamul, kişisel bakım, tekstil ve ev tekstili gruplarında, binlerce çeşit kaliteli ürünü ve yemek alanlarıyla hizmet vereceği yeni hipermarketini, Bursa’nın Mudanya ilçesinde açan Özdilek Holding, yeni noktasında müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor. Binlerce çeşit kaliteli ürünüyle 4.630 metrekarelik kapalı alanda hizmet vermeye başlayan Özdilek Mudanya Hipermarket’te evinizin ve sizin ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz ürünlerin yanı sıra keyifli vakit geçirebileceğiniz Kafe Safahat, eşsiz lezzetleriyle Safahat Dönercisi ve Game Factory eğlence merkezi de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.