DOLAR 32,4935
EURO 34,9751
ALTIN 2434,959
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Özgün ve sıra dışı tasarım arayanlara özel Buka’dan yeni ürün

    Özgün ve sıra dışı tasarım arayanlara özel Buka’dan yeni ürün
    21.03.2019
    A+
    A-

    Buka, değişen trendler ve kullanıcı beklentileri doğrultusunda koleksiyonuna yeni bir ürün ekledi. 2019’un mobilya trendlerinden yola çıkılarak geliştirilen Polo ile evler özgün ve sıra dışı tasarımlarla buluşuyor.

     

    Modadan, kozmetiğe, tasarımdan dekorasyona kadar trendler her yıl değişim gösteriyor.

    Yeni renkler ve koleksiyonlar, evini yenileyecek olanların mobilya seçimlerinde en önemli rolü oynuyor. Kişiselleştirilmiş ürün, renkli kombin, ahşap mobilya ve kadife dokuların öne çıktığı 2019 yılında, Buka da koleksiyonuna eklediği yeni ürünleriyle trendlere uyum sağlıyor.

    İç mimarlar ve endüstriyel tasarımcılardan oluşan deneyimli tasarım ekibiyle birlikte dekorasyonda değişen trendleri, dünya çapındaki mobilya dinamiklerini göz önünde bulunduran Buka, bu gelişmeler doğrultusunda koleksiyona Polo’yu ekledi. Buka’nın 2019 koleksiyonunda öne çıkan yeni ürünü Polo, sıra dışı tasarımlarıyla dekorasyonda özgünlük arayanların tercihi olacak.

     

    Klasik evlere hitap ediyor

    Polo’nun zarif ve çağdaş tasarımı, oturma odanıza şık bir hava katarken, konfor ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılıyor. Ergonomik olmasının yanı sıra hafif ve sade görünümü ile yaşam alanınızı modernize ederek estetik bütünlüğünü sağlıyor. Geniş minderleri ve yuvarlak köşe hatlarıyla Polo, hem sportif hem de klasik evlere uyum sağlayan görünümüyle dikkat çekiyor. Polo’nun ikili, üçlü ve tekli seçenekleri bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.