DOLAR 32,5151
EURO 34,5875
ALTIN 2501,381
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Palladium’daki Masterpiece sanat etkinliği tüm hızıyla devam ediyor

    Palladium’daki Masterpiece sanat etkinliği tüm hızıyla devam ediyor
    17.07.2018
    A+
    A-

    Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir’deki Masterpiece etkinliğinde, 21-22, 28-29 Temmuz günleri gerçekleşecek heykel ve resim workshoplarına katılıp kendi eserini yaratabilir çok eğlenceli saatler geçirebilirsin!

    JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir’deki, Masterpiece sanat etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğlenceli ve çok yaratıcı etkinlikteki resim ve heykel yapım workshoplarında, deneyim ve yetenek de aranmıyor. İçindeki sanatçıyı ortaya çıkartmak isteyen herkes katılabiliyor. Bu harika deneyim için, 21-22, 28-29 Temmuz Cumartesi ve Pazar günlerinden istediğini seçebilir, üretmenin keyfine varabilirsin.

    Masterpeace’in sanatla dopdolu keyif seansları sonrasında; evine, ofisine götürüp asabileceğin, arkadaşlarına hediye edebileceğin sana ait bir eserin olacak. İster çocuk ol ister yetişkin, kısa bir sürede yarattığın esere kendin bile inanamayacaksın.

    Cumartesi günü resim, Pazar günü heykel yapım workshoplarındaki seanslar ise, çocuk grubu için: 13.00-14.30, yetişkinler için: 16.30-18.30 saatleri arasında gerçekleşiyor. Resim ya da heykel yapımı için gerekli tüm malzemeler, etkinliğe katılan herkese temin ediliyor.

    Masterpiece’in deneyimli sanatçıları eşliğinde bu deneyimi yaşamak ve kendi eserini yaratmaya var mısın? Haydi o zaman; istikamet Palladium!

    Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

    Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 200’ü aşkın mağaza yer alıyor. 34.000

    m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500

    araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.