DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Parker yenilik ve zarafeti kadınlar için buluşturdu

    Parker yenilik ve zarafeti kadınlar için buluşturdu
    05.03.2019
    A+
    A-

    Tıpkı kadınlarımız gibi görüşlerini, duygularını belirtmekten asla çekinmeyenler için yeniden lanse edilen Parker Urban Premium serisi, 8 Mart ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ için en anlamlı hediyelerden biri. Turuncu, bordo ve eflatun gibi canlı renklere sahip Urban dolma kalemler, zamanı yavaşlatarak düşüncelerin en şık haliyle kağıda akmasını sağlıyor. Ve kadınlar bir kez daha geleceğe iz bırakıyor

     

     

    8 Mart, 1921 yılından beri sadece bir tarih değil. Dünyadaki emekçi kadınların anıldığı ve kadınlar için daha iyi şartlar amacıyla çaba sarf edildiği bir gün. Her yıl ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ olarak kutlanan 8 Mart’ın temelinde insan hakları yer alıyor. Bu önemli kutlamada kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının ödüllendirilmesine katkıda bulunuluyor. İngiltere’de iki kez Kraliyet Arması ile onurlandırılan Parker da kadınlara ödülünü, en şık tasarımlarından biriyle veriyor.

     

    Duyguları ortaya çıkarıyor

    Eşsiz serileri ile her zaman en anlamlı hediyeleri sunan Parker’ın özellikle farklı bir tarz ve dikkat çekici performansa sahip PK Urban Premium serisi, tıpkı kadınlarımız gibi görüşlerini, duygularını belirtmekten asla çekinmeyenler için yeniden lanse edildi. Böylece, modern ve tasarım farkındalığına sahip, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen kadınlarımızın için mükemmel bir hediye seçeneği ortaya çıktı.

     

    Güven veriyor

    Gelişmiş eğimli tasarımı ve farklı kaplamaları, turuncu, bordo ve eflatun gibi canlı renkleriyle göz alıcı, cesur bir görünüme sahip olan Urban serisi, Parker’ın bir asırlık geleneğini, yeni dinamik bir alana taşıyor. Bu seri ayrıca İnci veya Abanoz metal tonlarında asimetrik yontma desenleri barındırıyor. Zahmetsiz yazı deneyimi ile her an yazmaya hazır olarak kullanıcısına güven veriyor.

     

    Zamanı yavaşlatıyor

    Modanın en yeni akımlarından ve şehir mimarilerinden ilham alınarak tasarlanan Urban, yumuşak lake, zımparalanmış ve eloksallı alüminyum kaplamalarıyla hem Premium hem de Klasik serilerinde göz alıyor. Bu seri, Parker’ın simgesi haline gelen ok desenli klipsi, üç şeritli kapak ve dayanıklı paslanmaz çelik uç gibi yeni ve özel unsurlarıyla sunuluyor. Zamanı yavaşlatarak düşüncelerin en şık haliyle kağıda akmasını sağlayan Urban Premium dolma kalemler, altın kaplama veya krom renkli aksesuarlarla tamamlandıktan sonra her biri zarif bir Parker hediye kutusunda sunuluyor.

    PK Urban Premium Dolma Kalemler, KDV dahil sadece 560 TL’ye satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.