DOLAR 32,3383
EURO 35,1897
ALTIN 2248,428
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Paşabahçe, Düsseldorf’ta showroom açtı

    Paşabahçe, Düsseldorf’ta showroom açtı
    21.09.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük cam ev eşyası üreticilerinden olan Paşabahçe, Almanya’nın Düsseldorf şehrindeki yeni showroom ve ofisini faaliyete geçirdi. Showroom’da Paşabahçe’nin geniş ürün gamından çeşitli koleksiyonlar yer alacak.

    Fark yaratan ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Paşabahçe, Almanya’nın Düsseldorf kentinin Schwanenhöfe bölgesine taşınan yeni ofisi içindeki showroom’unu açtı.

    Paşabahçe’nin Kuzey Avrupa bölgesinde yerleşik müşterileri için bir üs görevi görecek olan ve yaklaşık 300 m2’lik alana sahip yeni showroomda perakende ve ikram kanallarına yönelik Paşabahçe’nin otomatik ve el imalatı ürünlerinin yanısıra, Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude’un birbirinden özel ürünleri de sergileniyor. Showroom’da sergilenen ürünler arasında premium segment için üretilen proje ürünleri de yer alıyor.

    Tasarımı uygulaması ünlü mimarlık firması Demirden tarafından yapılan showroom Paşabahçe’nin farklı ürün grupları için özelleşen, cam kaplı yüksek duvar sistemi ile yenilikçi ve etkili bir sergileme kurgusuna sahip. Ürün gruplarıyla ilişki kuran soyut görsel yerleştirmeleri büyük ebatlarıyla hem güçlü bir etki yaratıyor hem de sergileme tasarımını samimi bir deneyime dönüştürüyor.

    Showroomun Nude markası için ayrılan kısmı ise markanın kimliğine uygun olarak tasarlanmış. Doğal malzemeler ve yalın formların bir araya gelerek ürün sergileme foksiyonunu üstleniyor. Beton efektli yüzeylerin temel oluşturduğu sergileme yapısı markanın “Simple is beautiful” mottosunu yansıtıyor. Modern bir iç mekan mobilyası görevi gören merkezi sergileme birimleri, ferah bir mekan kurgusunun yapı taşlarından biri olarak ortaya çıkıyor.

    19 Eylül tarihinde gerçekleşen açılışta Paşabahçe’nin Kuzey Avrupa’da faaliyet gösteren önemli müşterileri, iş ortakları, protokolden önemli simalar ve üst düzey yöneticilerden oluşan davetliler arasında yer aldı. Theater Glorreich’ta içecek ikramları ve açılış konuşması ile başlayan davet, showroom gezisi ve şarap tadımı ile devam etti. Akşamın sonunda başlayan Get Together Party’de ise Michelin yıldızlı ünlü şef Serkan Güzelçoban’dan leziz ikramlar ve kokteyl sunumları göz doldurdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.