DOLAR 32,5128
EURO 34,9339
ALTIN 2435,81
BIST 9793,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Peli Parke ‘Şevkat Yerimdar’’ dizisine sponsor oldu

    Peli Parke ‘Şevkat Yerimdar’’ dizisine sponsor oldu
    06.09.2017
    A+
    A-

    Peli Parke, dizideki Sanat Galerisi’ne parke konusunda destek verdi.

    Senaryosunu Erol Hizarcı’nın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu, başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Pascal Nouma’nın yer aldığı FOX TV’de Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan ‘’Şevkat Yerimdar’’ dizisine parke desteği Peli Parke’den.

    Dizi için Peli Parke’nin en renkli koleksiyonu Vintage Myra tercih edildi. Dizide mekan olarak kullanılan Sanat Galerisi’nde yer alan Peli Parke’nin Myra’ sı dizinin 9.bölümünde gözümüze çarpıyor. Başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve izleyicileri güldüren diziye ayrı bir hava katan Myra Serisi geçmiş dönemlerden izler taşıyor. Rengarenk tonları ve farklı ölçüleri ile dizideki Sanat Galerisi için tercih edilen seri ortamda varlığını hissettiriyor.

    Bugüne kadar birçok diziye ve programa sponsor olup ürün desteği veren Peli Parke ayrıca sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalarla da sektörde kendini gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.