DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pırıl Pırıl Ümraniye

    Pırıl Pırıl Ümraniye
    27.07.2017
    A+
    A-

    Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan mahalle, cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerlerini yıkama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

    Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce özel bir ekip tarafından, hava sıcaklıklarının yüksek olması nedeniyle ilçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerdeki konteynerler, her gün belirli bir plan ve program dahilinde, yıkama aracı ile yıkanarak, dezenfekte ediliyor. Çalışmalar kapsamında kötü koku ve mikroplardan arındırma işlemiyle konteynerler temizlenerek halk sağlığı güvence altına alınıyor. Konteynerlerin dezenfektesi için kullanılan Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, her seferinde kullanılan suyun %80’ini geri dönüştürerek tekrar kullanılmasını sağlarken, doğaya daha az karbonmonoksit salınımı yaparak çevreyi koruyor.

    Başkan Hasan Can, “Bütün çalışmalarımız pırıl pırıl bir Ümraniye için”

    Konu hakkında düşüncelerini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne önem ve hassasiyet gösterdiğimiz hizmetlerden biri de temizlik çalışmaları oldu. Ümraniye Belediyesi olarak ilçemizi  görüntü kirliliğinden ve kötü kokulardan korumak amacıyla her gün yüzlerce konteynerin dezenfekte edilmesini sağlıyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.