DOLAR 32,3351
EURO 35,1901
ALTIN 2246,103
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’yi MIPIM’de temsil ediyor

    Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’yi MIPIM’de temsil ediyor
    15.03.2017
    A+
    A-

    Polat’ın gücüyle İstanbul’un tarihi semti Piyalepaşa’da, 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, MIPIM Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi. Fuarda konuşan Adnan Polat, “Ülkemizi MIPIM gibi uluslararası arenalarda temsil etmekten gurur duyuyoruz. Yaptığımız işlerle hem ülkemiz hem de küresel yatırımcılar için değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

    Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma konsepti ile Beyoğlu’na yeniden hayat verecek ve yatırımcısına kısa sürede yüksek prim sağlayacak ödüllü projenin kişiye özel ödeme seçenekleri ve yüzde 1 KDV avantajıyla satışları devam ediyor.

    Polat markasının 60 yıllık tecrübesi ve 800 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Fuarı’na katıldı.
    Beyoğlu Belediyesi’nin kurucusu olduğu ve Beyoğlu’nda yatırım yapan şirketlerin oluşturduğu Beyoğlu Investors Group temsilcileriyle birlikte fuara katılan Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’yi MIPIM’de temsil etti.

    “Ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyoruz”
    Fuara bu sene üçüncü kez katılmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Ülkemizi MIPIM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Biz de ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyor, bütün yatırım planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Polat Holding olarak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi vizyonuyla hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

    Piyalepaşa İstanbul, toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 2018 yılında teslim edilecek olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire yer alıyor. Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

    ‘Hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal proje’

    Piyalepaşa İstanbul gibi fark yaratan ve hem bulunduğu bölgeye hem de sektöre katma değer sağlayacak bir projeyi hayata geçirdikleri için gurur duyduklarını belirten Adnan Polat, proje hakkında şöyle konuştu: “Piyalepaşa İstanbul, merkezi ve değerli lokasyonu, ödeme avantajlarıyla yatırımcılar için fırsat sunuyor. Dövizdeki hareketliliğin de etkisiyle yabancı yatırımcı için daha cazip hale gelen Piyalepaşa İstanbul, kısa sürede yatırımcısına yüksek prim sağlayacak. Şu an projemize yatırım yapanlar, proje teslimi olan 2018’de yüksek oranda kâr etmiş olacak. Piyalepaşa İstanbul, farklı daire seçenekleri, inşaat kalitesi, İstanbul’un birçok yerine birkaç dakikada ulaşabilme kolaylığıyla hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal bir proje.”

    Sektörde fark yaratan ödüllü proje

    Piyalepaşa İstanbul, geçtiğimiz yıl sonunda düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarıştığı International Property Awards’ta “Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülünü kazanırken European Property Awards’tan ise “En İyi Karma Kullanımlı Proje İç Mimari Tasarımı”, “En İyi Gayrimenkul Pazarlaması” ve “Avrupa’nın En İyi Örnek Daire İç Mimari Tasarımı” ödüllerini almaya kazandı. Projenin mimarisi, tasarımı, pazarlama, reklam, iletişim ve teknoloji alanlarında toplamda 14 ödül kazanarak sektöründe fark yarattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.