DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pronet elektrik kesintilerinde de hırsızlara geçit vermiyor

    Pronet elektrik kesintilerinde de hırsızlara geçit vermiyor
    07.02.2017
    A+
    A-

    Elektronik alarm sistemleri elektrik kesikken dahi hırsızlara geçit vermiyor. Pronet’in paylaştığı bilgiye göre alarm panellerindeki aküler, sistemin 24 saat boyunca çalışmaya devam etmesini sağlıyor. Böylece, Pronet kullanıcıları elektrik kesikken bile güvende oluyor.

    Sert hava koşulları ve günlerin kısalması nedeniyle, yaşanan elektrik kesintileri günlük hayatı kışın daha çok etkiliyor. Elektrik kesintileri sırasında karanlığa gömülen mahalle ve sokaklarda hırsızlık olasılığı da yükseliyor. Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip’in verdiği bilgiye göre, Pronet sistemleri, bu gibi durumlarda dahi ev ve işyerlerine tam koruma sağlamayı sürdürüyor: “Alarm panellerinde kullanılan aküler, sistemin çalışmasını 24 saat boyunca destekliyor. Böylece, Pronet kullanıcıları elektrik kesikken bile güvende oluyor.”

    Pronet 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile hırsızlığın yanı sıra yangın, gaz kaçağı, su baskını, acil sağlık ve panik durumlarına da, elektrik kesik olsa bile müdahale edilebiliyor. Herhangi bir tehlike anında kullanıcı 7/24 işbaşında olan Pronet Alarm Haber Alma Merkezi tarafından ortalama 10 saniye içinde aranıyor. Çağrının niteliğine göre güvenlik güçleri, itfaiye, ambulans gibi hizmetlerin en hızlı şekilde olay yerine yönlendirilmesi sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.