DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radore Yeniden “En İyi Veri Merkezi Hizmetleri” ödülünün sahibi oldu

    Radore Yeniden “En İyi Veri Merkezi Hizmetleri” ödülünün sahibi oldu
    12.07.2018
    A+
    A-

    Radore, İngiltere merkezli TMT News tarafından bir kez daha “En İyi Veri Merkezi Hizmetleri” kategorisinde ödüle layık görüldü

    Radore Veri Merkezi, Avrupa’nın önemli teknoloji yayınlarından olan TMT News tarafından verilen Telecoms Awards 2018 kapsamında “En İyi Veri Merkezi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

    TMT News tarafından yapılan değerlendirmede, Radore’nin katma değerli servisleri, enerji verimliliği, yedekli altyapı bileşenleri ve internet erişimiyle birlikte 10 bin sunucu barındırma kapasitesi ve 70 kişiyi aşan profesyonel ekibiyle müşterilerine sunduğu 7/24 destek gibi faktörler ön plana çıktı. Radore, 2016 yılında da TMT Magazine tarafından “En İyi Veri Merkezi” ödülüne layık görülmüştü.

    Kazandıkları ödülün Radore için gurur verici olduğuna değinen Radore Genel Müdürü Sadi Abalı, “Ürün ve hizmet stratejimizle, müşterilerimize mümkün olan en yüksek desteği sağlamak ve kolay ulaşılabilir hizmetler sunmak hedeflerimiz arasında çok önemli bir yer tutuyor. Radore olarak son üç senedir yüzde 40 oranında büyüyoruz. Bulut bilişim tarafındaki gelirlerimiz ise yine son üç senedir yıllık yüzde 100 oranında büyüyor. Elde ettiğimiz bu başarılarla, Radore’nin her geçen yıl daha da güçlendiğini görmek gurur verici. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi çözümler sunmaya ve her daim müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.