DOLAR 32,487
EURO 34,9702
ALTIN 2433,7
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Related Digital, iş ortağı ekosistemini Netmera ile büyütüyor

    Related Digital, iş ortağı ekosistemini Netmera ile büyütüyor
    09.08.2018
    A+
    A-

    Omnichannel pazarlama hizmetlerini güçlü iş ortağı ekosistemiyle zenginleştiren Related Digital, Türkiye’nin öncü mobil pazarlama platformu Netmera ile stratejik iş birliği yaptı.

    Omnichannel pazarlama otomasyonu platformu Related Digital, müşterilerine sunduğu hizmeti uçtan uca kusursuz hale getirmek için oluşturduğu iş ortağı ekosistemini Netmera ile büyütüyor. Türkiye’nin lider mobil pazarlama platformu Netmera ile iş birliği yapan Related Digital, müşterileri için uçtan uca sunduğu çözümlerde ileri düzey mobil bildirim servisleri için yeni iş ortağının uzmanlığından faydalanacak.

    Büyüyen iş ortağı ekosistemini Tsoft, Nebim ve Junivo gibi alanında öncü şirketlerin uzmanlıklarıyla zenginleştiren Related Digital, teknoloji yatırımlarıyla da uçtan uca hizmet yaklaşımını destekliyor. Markaların tüketicilere farklı kanallar üzerinden en iyi deneyimi sunabilmelerini sağlamak için kendi teknoloji altyapısına yaptığı yatırımları %150 artıran Related Digital, beş yılda teknolojiye 15 milyon TL yatırım yaptı.

    Teknolojiye yaptıkları güçlü yatırımların yanı sıra iş ortağı ekosisteminde de sürekli büyüme hedeflediklerini kaydeden Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, “Omnichannel pazarlama yönetimine öncülük etmek için, kendi alanının en iyisi olan şirketlerle iş birliğine gidiyoruz. Netmera ile yaptığımız ortaklık, müşterilerimize sunduğumuz uçtan uca omnichannel pazarlama hizmetleri çerçevesinde mobil pazarlama fonksiyonlarını bir adım ileri taşıyacaktır.” diye konuştu.

    Mobil Uygulama Etkileşim Platformu Netmera, akıllı kampanyalar ve kolay veri analizi özellikleriyle markaların hedef kitleleriyle mobil platform üzerinde elde ettiği etkileşimi artırıyor. Netmera’nın geniş mobil bildirim seçeneği yelpazesi ve raporlama özellikleri, ortak geliştirilen projelerde Related Digital müşterilerinin hizmetine sunulacak.

    Netmera CEO’su Kaan Bingöl “Netmera Türkiye’de e-ticaretten finansa sektörlerinde öncü firmalara hedef kitleleriyle mobil platform üzerinde elde ettiği etkileşimi artırmalarını sağlamak için premium çözümler sunmaktadır. Netmera bugün aylık binden fazla kampanya ile 150 milyon cihaza ulaşmaktadır. Related Digital ile imza attığımız işbirliği ile mobil pazarlama alanındaki etkinliğimizi daha da artırmayı hedeflemekteyiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.