DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ronnefeldt ile yaza hazırlanın

    Ronnefeldt ile yaza hazırlanın
    28.04.2017
    A+
    A-

    Ürün yelpazesinde benzersiz lezzetler sunan Ronnefeldt, sağlıklı olmasının ötesinde bu yaz fit kalmanıza da yardımcı olacak. Geniş ürün gamında yer alan yeşil çaylardan Morgentau ve Green Dragon ile çayların kraliçesi beyaz çaylardan Chinese Spring ve Silver Yunnan sezon favorilerinden.

    MORGENTAU
    Yiyecek dünyasının Oskar’ı olarak adlandırılan ‘Great Taste’ ödüllü benzersiz lezzet Morgentau ,birçok ünlünün de favorisi. Sencha ve egzotik meyve çiçeklerinin (mango, limon ve gül yaprakları) karışımından yaratılan müthiş kreasyon, yeşil çaya bakışınızı yeniden yorumluyor.

    GREEN DRAGON
    Yeşil çayın hafifliğinin tazelikle birleşimi, çay severler için nadir bir tat sunuyor. İlkbaharda toplanan üst tomurcuklardan elde edilmiş Çin çayı Green Dragon, aromatik ve kavruk bir tada sahip.

    CHINESE SPRING
    Yüksek kalite Pai Mu Tan beyaz çayının çarkıfelek meyvesi (passion fruit) ile harmanlanmasından oluşan, içerisinde ebegümeci çiçeği ile aynısafa çiçeği bulunduran yumuşak aromalı bu lezzet, tüm duyulara sesleniyor.

    SILVER YUNNAN
    Beyaz çayların en ünlülerinden Silver Yunnan, gümüşi bir parlaklıktaki geniş ilk sürgünlerin toplanmasıyla elde edilen iğne görünümlü özel bir Çin çayı. Tam gövdeli bu tat; yumuşak, çiçeksi, ve meyveli bir damak yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.