DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsung Galaxy A9 dört dörtlük eğlence vadediyor

    Samsung Galaxy A9 dört dörtlük eğlence vadediyor
    11.10.2018
    A+
    A-

    Samsung Electronics, dünyanın ilk dört arka kamerasına sahip akıllı telefonu Galaxy A9’u, dünya ile aynı anda Bağdat Caddesi’ndeki Samsung Deneyim Mağazası’nda tanıttı. Her gününüzü dolu dolu yaşamanıza yardımcı olmak için tasarlanmış olan Galaxy A9; keşfetmeyi, anı yakalamayı ve dünyayı kendi gördüğü şekilde paylaşmayı sevenler için tasarlandı ve güçlü özelliklerle donatıldı.

    Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış Direktörü Eren Rıfat Arman: “Görsel iletişimin önem kazandığı bir dünyada, genç nesiller telefonlarını bir cihaz olarak değil; hayat tarzlarını yansıtan kendilerinden bir parça olarak algılıyor. Galaxy A9’un yetenekli dört kamerası ile genç nesillerin fotoğraf çekimi ile ilgili beğenilerini bir üst seviyeye çekiyoruz. Güçlü pil kapasitesi, yüksek depolama alanı ve sAMOLED ekranı ile de dört dörtlük eğlence için aradıkları cihazı sunuyoruz.” dedi.

    Dünyanın ilk 4 Arka Kamerası İle Anı İstediğiniz Gibi Yakalayın

    Galaxy A9’a dünyanın ilk dört arka kameralı akıllı telefonu niteliğini kazandıran kameralar şu şekilde sıralanıyor: 24MP’lik ana kamera, 8 MP’lik 120° Ultra Geniş Açı kamera, 10MP’lik Tele kamera ve Canlı Odak özelliği sunan 5MP’lik kamera.

    Galaxy A9, sahip olduğu farklı işlevlere sahip 4 arka kamerası ve gelişmiş yazılımı sayesinde, zor şartlar altında bile fotoğraf çekimini en ideal ayarlarla yapmanızı kolaylaştırıyor. Dört lens, yaratıcılığınızı ortaya çıkarırken,sizi nefes kesici görüntüler yakalamanın ve paylaşmanın daha fazla yoluyla tanıştırıyor.

    • Ultra Geniş Açı Kamera, 120°’lik bir açı ile dünyaya bakmanızı sağlıyor. Bu özellikle birlikte dünyayı olduğu gibi fotoğraflayın. Görsel Zeka özelliğinin katkısı ile de farklı çekim ortamlarında bir profesyonel gibi çekimler yapın. Daha gelişmiş Görsel Zekâ özelliği çektiğiniz nesneyi tespit ederek, en iyi fotoğraf için gerekli ayarları anında yapıyor.
    • Tele Kamerası, 2X Optik Zoom özelliği sayesinde, uzaktaki nesnelerin fotoğraflarını görüntü kalitesinden taviz vermeden çekiyor. Yüksek kalitede yakın plan fotoğraflar artık eskisinden çok daha keyifli ve kolay.
    • 24 MP Ana Kamera ile ister loş ışıkta, ister parlak ışıkta canlı ve parlak görüntüler elde etmek çok kolaylaşıyor.
    • Canlı Odak özelliği, alan derinliğini kendi tercihlerinize göre yönetmenize imkan veriyor. Çekimi yapılan nesneye odaklanarak bir profesyonelin elinden çıkmış gibi görüntüler elde etmek veya odak noktasıyla oynayarak yaratıcılığınızı konuşturmak sizin elinizde.

    Uzun Saatler Boyunca Kesintisiz Performans

    Galaxy A9’un güvenilir 3,800mAh bataryası uzun saatler boyunca kesintisiz bir performansın keyfini sürmenizi sağlıyor. Galaxy A9’un 128 GB depolama alanı, 6GB Ram ve 512GB’a kadar genişletilebilir hafızası ise, istediğiniz her şeyi depolama alanı endişesi taşımadan çekmenize ve telefonunuzda çok daha fazla görüntü saklayabilmenize imkan veriyor.

    Yaşamı daha rahat kılmak için tasarlanan Galaxy A9 Bixby, ve Samsung Health özelliklerinin yanında Uygulama Çifti özelliğinin kullanım avantajını tüketicilere sunuyor.

    Geçişli Renkler Göz Alıyor

    Galaxy A9’un ilk anda dikkat çeken tasarım özelliklerinin başında geçişli renk seçenekleriyle sunuluyor olması geliyor. Petrol Mavisi ve Şeker Pembesi geçişli renkleri, kullanıcılara uzun süre bakmaktan keyif alacakları renk alternatifleri sunuyor. Daha klasik bir telefon sevenler için, Samsung Gece Siyahı rengini sunuyor.

    Dokunduğunuz anda yüksek kaliteli olduğu hissini veren 3D Cam eğimli arka yüzeyi ise Galaxy A9’un ele tam oturmasını sağlayan ergonomisi ile Samsung’un birinci sınıf tasarım anlayışını yansıtıyor.

    Türkiye Lansmanı, Küresel Lansman ile Aynı Anda Samsung Deneyim Mağazası’nda Yapıldı

    Teknoloji severlerin buluşma noktası olması vizyonuyla kısa bir süre önce kapılarını açan Bağdat Caddesi’ndeki Samsung Deneyim Mağazası, küresel lansman ile eşzamanlı olacak şekilde Türkiye lansmanına evsahipliği yaptı. Galaxy A9 lansmanı sırasında, Samsung Deneyim Mağazası ile ilgili de detaylı bilgi paylaşılarak; ziyaretçilerin serbestçe vakit geçirebileceği çalışma alanları, ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, kahve ikramı gibi hizmetler ile, teknoloji mağazalarından farklılaşan bir yaklaşımla hizmet verdiği vurgulandı. Samsung Deneyim Mağazası’ndaki Akıllı Servis bölümünde ise telefonların birçok sorununun en fazla 1 saat içerisinde çözümlendiği belirtildi.

    Türkiye’de Petrol Mavisi, Şeker Pembesi ve Gece Siyahı olacak şekilde üç renk seçeneği ile satışa sunulacak Galaxy A9’un Aralık ayı başında satışa sunulacak.

    Galaxy A7, Kasım’da Türkiye’de

    Samsung’un Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilen Türkiye lansmanı sırasında daha önce küresel duyurusu yapılan Galaxy A7 hakkında da bilgiler verildi. Üç adet güçlü arka kameraya, şık tasarıma ve günlük kullanım için gerekli olan özelliklere sahip yenilikçi Galaxy A7’nin Kasım ayı başında satışa sunulacağı duyuruldu.

    Galaxy A7’nin üç adet güçlü kamerası şu özellikleri sunuyor:

    • Galaxy A7’nin 8MP 120° Ultra Geniş Açılı Lensi ile hiçbir anı kaçırmayın. Galaxy A7, ultra geniş açıya sahip fotoğraflarla dünyayı olduğu gibi yakalıyor.
    • 24MP Ana Lensine ek olarak 5MP Odak Lensi sayesinde, Galaxy A7’nin Canlı Odak özelliği etkileyici fotoğraflar yakalamanız için bokeh efektini ayarlamanıza izin vererek alan derinliğini kontrol etmenizi sağlıyor.
    • Galaxy A7’nin 24MP Lensi, loş ışık altındaki ortamlarda dört pikseli tek bir pikselde birleştirerek fotoğraflarınıza daha fazla ışığın girmesine izin veriyor. Bu sayede hem aydınlık, hem de loş ortamlarda iyi fotoğraflar çekilebiliyor.

    Samsung’un akıllı Görsel Zekası’nı kullanan Galaxy A7 kamerası, çekeceğiniz nesneleri kategorilere ayırıp görüntü kalitesini anında artırmak için renk, kontrast ve parlaklık ayarı yapıyor

     

    Samsung Galaxy A9 Ürün Özellikleri

    Galaxy A9
    Ekran6.3” Full HD+ Super AMOLED, 1080×2220

    *Ekran ölçümü yuvarlak köşeler hesaba katılmaksızın, tam köşegen ölçümü alınarak yapılmıştır.

    KameraArka: dört kamera

    – Ana Kamera: 24MP AF, F1.7

    – Telefoto: 2X optik zum, 10MP AF, F2.4

    – Ultra Geniş: 120°, 8MP, F2.4

    – Derinlik: 5MP, F2.2

    Ön: 24MP, F2.0

    Kasa162.5 x 77 x 7.8 mm, 183g
    APSekiz Çekirdek (2 adet 2.2GHz + 6 adet 1.8GHz)
    Hafıza[4]6GB RAM, 128GB + MicroSD Slot (512GB’a kadar)
    Pil3,800mAh*

    * Üçüncü parti laboratuvar koşullarında test edilen tipik değer. Tipik değer IEC 61960 standardına göre test edilen batarya numuneleri arasındaki kapasite sapması dikkate alınarak hesaplanmış ortalama değerdir. Anma (asgari) kapasitesi 3,720 mAh’dir. Gerçek batarya ömrü ağ ortamına, kullanım kalıbına ve diğer faktörlere göre değişkenlik gösterebilir.

    OSAndroid 8.0 (Oreo)
    3CA, LTE Cat.9
    BağlantıWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MIMO,Bluetooth® v 5.0 (LE, 2Mbps’e kadar), ANT+, USB Tip-C, NFC, Konum (GPS,Galileo*, Glonass, BeiDou*)

    * Galileo ve BeiDou kapsamı sınırlı olabilir.

    Sensorİvmeölçer, Parmak izi Sensörü, Yükseklik Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensörü, Yakınlık Sensörü, RGB Işık Sensörü
    SesMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
    VideoMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

    Galaxy A7 Ürün Teknik Özellikleri:

    Galaxy A7
    Ekran6.0” FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
    *Ekran, yuvarlatılmış kenarları dikkate almadan tam bir dikdörtgen olarak çaprazlama ölçülmüştür
    KameraArka: Üçlü kamera

    – 24MP AF (F1.7)

    – Ultra Geniş: 8MP (F2.4), 120°

    – Derinlik: 5MP(F2.2)

    Ön: 24MP FF (F2.0)
    Gövde159,8 x 76,8 x 7,5 mm, 168 g
    APSekiz Çekirdekli 2,2 GHz

    * Pazar ve mobil operatöre göre değişebilir

    Bellek4GM RAM, 64 Dahili Depolama+MicroSD Yuvası (512 GB’a kadar)

    * Pazar ve mobil operatöre göre değişebilir

    Pil3,300 mAh
    İşletim SistemiAndroid 8.0
    LTE Cat.6, 2CA
    Bağlantı SeçenekleriWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80, Bluetooth® v 5.0 (LE, 2 Mbps’e kadar), ANT+, USB Type-B, Konum (GPS, Glonass, BeiDou*)

    **BeiDou kapsamı sınırlı olabilir.

    Sensörİvmeölçer, Parmak İzi Sensörü, Jiroskop, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensörü, Yakınlık Sensörü, RGB Işık Sensörü
    SesMP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
    VideoMP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.