DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Seda Üren’in oğlu Nefes Kaan 3 yaşına girdi

    Seda Üren’in oğlu Nefes Kaan 3 yaşına girdi
    27.11.2017
    A+
    A-

    Geçtiğimiz hafta bySedaUren markasıyla moda dünyasına ilk adımını atan ünlü şarkıcı Seda Üren, oğlu Nefes Kaan’ın 3. yaş gününü eşi ve ailesiyle birlikte kutladı.

    2013 yılında hayatını Ercüment Nefesoğlu ile birleştiren ünlü şarkıcı, 2014 yılında ise ilk çocuğu Nefes Kaan’ı dünyaya getirdi. Geçtiğimiz gün aile arasında sade bir doğum günü partisi ile oğlu Nefes Kaan’ın doğum gününü kutlayan Seda Üren, yaptırdığı doğum günü pastası ile de dikkat çekti.
    İtfaiye arabası şeklinde yaptırılan özel pasta ile yeni yaşına giren ünlü şarkıcının oğlu Nefes Kaan, dördüncü yaş günü pastasının siparişini de mumları üfledikten hemen sonra verdi. ”İtfaiye arabası yangınları söndürür, insanları kurtarır. Seneye de ambulanslı pasta istiyorum. Oda insanları iyileştirir. Doktora götürür.” sözleri ile herkesi şaşkına çeviren küçük Nefes Kaan, yeni yaşının pastasını da şimdiden belirledi. Büyüyünce ne olmak istiyorsun sorusuna ”damat” yanıtını vererek herkesi kahkahalara boğan Nefes Kaan, aldığı hediyeleri kardeşi Ateş ile paylaşmayı da ihmal etmedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.