DOLAR 32,4673
EURO 34,7984
ALTIN 2480,57
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selin İşcan sahnesini Berlin’e taşıyor

    Selin İşcan sahnesini Berlin’e taşıyor
    24.03.2017
    A+
    A-

    ‘Hayal Perdesi Beyoğlu’nun , Anton Çehov’un ölümsüz eseri ‘Üç Kızkardeş’den yola çıkarak mülteci sorununa değinen ve mültecilerin sadece fakir insanlardan değil oyuncu, doktor ve avukatlardan da oluşabileceğini sahneye taşıyan ‘Üç Kızkardeş’ adlı oyunu son olarak Akasya Kültür Sanat’da izleyici ile buluştu.
    Aleksandar Popovskı’nin uyarlayarak yönettiği ‘Üç Kızkardeş’de Özge Özder ve Tuba Karabey ile birlikte oynayan ‘Hayal Perdesi Beyoğlu’nun genel sanat yönetmeni Selin İşcan, oyundan önce ‘Bunu ilk kez açıklıyorum. ‘Hayal Kahvesi’nin alt katında bulanan salonumuz ‘Hayal Kahvesi Beyoğlu’, ne yazık ki son gelişmelerden dolayı ‘Hayal Kahvesi’ ile birlikte kapanmak üzere. Berlinde ‘Hayat Perdesi Berlin’ adında bir sahne açacağım.’ dedi. İşcan, Neden Türkiye’de değil de Berlin’de sahne açacaksınız sorusunu ise ‘Türkiye’de bu kadar az desteklenmekten dolayı çok yorgunum’ şeklinde yanıtladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.