DOLAR 32,588
EURO 34,8091
ALTIN 2419,663
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sensormatic, Bilişim 500’deki liderliğini sürdürdü

    Sensormatic, Bilişim 500’deki liderliğini sürdürdü
    06.07.2018
    A+
    A-

    Sunduğu entegre güvenlik ve iş zekası teknolojileriyle alanının lider firmalarından biri olan Sensormatic, Bilişim 500 Ödülleri’nde bir kez daha öne çıkmayı başardı ve Güvenlik Donanımları Kategorisi’nde birinci oldu.

    Güvenlik teknolojileri alanında yalnızca Türkiye’de değil farklı ülkelerde de gerçekleştirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında bulunan Sensormatic, 2018 Bilişim 500 Ödülleri’nde başarısını tescilledi. “Güvenlik Donanımı Kategorisi”nde ilk sırayı alarak birincilikle ödüllendirilen Sensormatic, “Sistem Entegratörü Donanım Kategorisi”nde altıncı sırayı aldı. İlk 500 Bilişim Şirketi sıralamasında sekiz basamak yükselerek 52. sıraya çıktı.

    Bu yıl 19. kez gerçekleştirilen Bilişim 500 listesinde yer alan şirketlerden biri olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Sensormatic CEO’su İsmail Uzelli, teknoloji, insan ve bilgiyi bir araya getiren bir vizyonla hareket ettiklerini kaydetti.

    24 yıl önce yola çıkarken belirlediğimiz vizyonu yeni teknolojilerin yer aldığı çözümlerimizle sürekli geliştiriyoruz. İş zekası uygulamalarımız ile perakende başta olmak üzere endüstriyel üretim, finans, sağlık, enerji ve turizm gibi çok sayıda sektöre sunduğumuz özelleştirilmiş çözümlerimizi sürekli yeniliyor ve ihtiyaçlara göre geliştiriyoruz. Bilişim 500’deki istikrarlı yükselişimiz ve sektör liderliğimiz şirketimizin her zaman doğru adımlarla geleceğe yürüdüğünü kanıtlıyor.” diyen Uzelli, Sensormatic’in yetkin ekibi ve uzmanlığının hem sektör hem de müşterileri tarafından her zaman takdir edildiğini dile getirdi. Bilişim 500’ün yalnızca Türkiye’de yerleşik firmaların bir sıralaması olmadığını kaydeden Uzelli, listede kendine yer bulan isimlerin küresel rekabette de bilinirliğinin yükseldiğini belirtti.

    BT Haber ve M2S tarafından 8 aylık titiz bir çalışma sonucu hazırlanan Bilişim 500, Türkiye bilişim sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.