DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siesta Mobilya’ya İKMİB’den birincilik ödülü

    Siesta Mobilya’ya İKMİB’den birincilik ödülü
    24.04.2019
    A+
    A-
    Siesta Mobilya, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB)’in ihracatın önemli isimlerini ödüllendirdiği, İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde ‘Plastikten Diğer Eşya’ kategorisinde birinci oldu.
    Sektöründe en fazla ihracat yapan üyelerini başarılarından dolayı ödüllendiren, İKMİB’in düzenlediği İhracatın Yıldızları  ödüllerinde, plastikten, kozmetiğe, ilaçtan kauçuğa, medikalden boyaya kadar kimyanın farklı alt sektöründe başarılı firmalar ödüle layık görüldü.
    İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde ‘Plastikten Diğer Eşya’ kategorisinde birinci olan Siesta, Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyaları üreticisi olarak sektöründe lider konumda yer alıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi rakamlarına göre Türkiye’de sektöründe en çok ihracat yapan firma olarak konumlanan Siesta, üretiminin yüzde 70’ini ihraç ediyor.
    Türkiye’den çıkan global bir marka olma hedefiyle büyüyen Siesta, tasarım ve inovasyon odağında üretimlerini gerçekleştiriyor. Siesta bugün, Avrupa’da, Fransa, İspanya, Almanya, Yunanistan, İtalya ve Hollanda başta olmak üzere, Amerika ve Avustralya gibi farklı ülkelerde yaptığı yatırım ve ihracatlarla, sektöründe büyümeye devam ediyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.