DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silestone Loft geçmişle geleceği birleştiriyor

    Silestone Loft geçmişle geleceği birleştiriyor
    09.10.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino, Silestone Loft Serisi’nde geçmişle geleceği bir araya getiriyor. Loft Serisi’nden yeni Brooklyn ve Silver Lake renkleri, iç mekanlar için sofistike bir endüstriyel tasarım sunuyor

     Şehirlerde gün geçtikçe artan beton duvarlar, köprüler ve yapıların endüstriyel estetik anlayışı, tasarım ve mimari için de tercih edilir olmaya başladı. Mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan Cosentino, Ar-Ge departmanının geliştirdiği, iç mekanlar için sofistike bir endüstriyel tasarım sunan Silestone Loft Serisi ile kışa güçlü bir giriş yapıyor. Silestone Loft Serisi piyasa trendlerine kattığı yeniliklerle tasarım uzmanları ve son tüketici tercihlerine yön veriyor. Silestone Loft Serisi, tüm iç mekanlara çağdaş ve modern bir his katarak ilham veren kompozisyonlar oluşturabilme imkanı sağlıyor.

    Geçmişle geleceği bir araya getiriyor

    Geçmişi gelecekle bir araya getiren, betonun endüstriyel görünümüne yenilikçi  ve çağdaş bir hava katan Silestone Loft Serisi’nin yeni Brooklyn ve Silver Lake renkleri işlevsellikleri ile öne çıkıyor. Beton gibi yapı malzemelerinin verdiği pürüzlü doku hissi ve görünümünü yansıtan renkler, mat yüzeyle bir araya gelerek şıklık ve sadelik sunuyor.

     Çarpıcı Brooklyn, zarif Silver Lake

    Gelişigüzel kontrastlar ve efektler ile yoğun bir gri ton sağlayan Brooklyn, kuvars yüzeylere yenilikçi bir görünüm sunarak, mekanı en estetik şekilde öne çıkaracak bir biçimde tasarlandı. Brooklyn, mekana çarpıcı bir kişilik, rustik ve endüstriyel bir karakter, saf bir güzellik ve şıklık katıyor. Benzersiz kişilikli, orijinal ve cesur bir renk olan Silver Lake, şık beyaz arka planı, yumuşak gri tonlarıyla zarif bir görünüm sunuyor. Her iki renk de Silestone’un düşük sıvı emilim özelliğine sahip olmakla birlikte lekeye, darbeye ve çizilmeye karşı son derece dayanıklılık gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.