DOLAR 32,3414
EURO 35,1025
ALTIN 2241,106
BIST 8864,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sınırların ötesinde kalıpların dışında bir tasarım Rota Köşe Koltuk

    Sınırların ötesinde kalıpların dışında bir tasarım Rota Köşe Koltuk
    01.07.2017
    A+
    A-

    Değişim, hayatın akışı içindeki yeniliklerin keşfedilme merakıdır aslında… Değişimi tetikleyen o güçlü dürtü ise insanın ta kendisidir. İnsanın içindeki ruhun arayışı ve buluşudur. Loda Mobilya, o güçlü dürtünün peşine düşerek değişimin en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Rota Köşe Koltuk ile sınırların ötesinde keşfedilmemiş bir dünyanın kapılarını yenilik arayanlar için aralıyor.


    Klasikleşmiş mobilya algısının dışında bir tasarım…
    Modern dekorasyon stilini endüstriyel tasarım anlayışıyla birleştiren Rota Köşe Koltuk, yarattığı güçlü etkiyle evinde farkı arayanlar için özel bir seçenek sunuyor. Maskülen hatların ön plana çıktığı Rota Köşe Koltuk’un en dikkat çekici yanı ise ahşap detayların eşlik ettiği göz alıcı tasarımı oluyor.
    Rota Köşe Koltuk, modern çağın dekorasyon anlayışında cesur ve kalıpların dışında bir seçenek oluşturan endüstriyel stilin evinizdeki temsilcisi olmak için en büyük aday! Metalik tonların hâkimiyetindeki döşemesi, klasikleşmiş mobilya algımızın dışında kalan dizaynı, rahatlıktan ödün vermeyen duruşuyla Rota Köşe Koltuk, tüm bu detaylarla yıldızlaşan bir tasarıma dönüşüyor.
    Evinde modern bir kompozisyon yaratmak isteyenler için önemli ipuçları sunan Rota Köşe Koltuk, sade çizgisiyle yalın bir tarz sergilerken metal ayaklarıyla da dinamik bir hava yakalıyor. Farklı dokuların ve kreatif dokunuşların hayat verdiği Rota Köşe Koltuk, modern tarzın tutkunlarına çarpıcı bir atmosfer vadediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.