DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sinpaş finansın merkezine kurulan dev projesi için ön talep toplamaya başladı

    Sinpaş finansın merkezine kurulan dev projesi için ön talep toplamaya başladı
    07.09.2017
    A+
    A-

    Yenilikçi projeleriyle Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncülüğünü üstlenen Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında yepyeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Uzun süredir özellikle yatırımcıların odağında olan proje, lokasyonu ve farklı mimari dokusuyla yerli ve yabancı iş dünyasına kazançlı bir yaşam vadediyor

    Sinpaş Yapı’nın çok yakında lansmanını gerçekleştirmeye hazırlandığı, merakla beklenen yeni projesi SİNPAŞ FİNANS ŞEHİR için ön talep toplanmaya başlandı.

    Gayrimenkul sektöründe daima yeniliklere imza atan Sinpaş, bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerinden farklı niteliklere sahip Sinpaş Finans Şehir ile finansın içinde yeni bir şehir kurmanın heyecanını yaşıyor. Anadolu Yakası’nda kurulan Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nin 70 bine yakın beyaz yakalı personele istihdam sağlaması bekleniyor. Finans Şehir ise bu dev projenin komşusu olarak konumlanırken, şehirli bir anlayışla tasarlanan yaşam alanlarıyla, şehrin merkezinde kent hayatından keyif alanların öncelikli tercihi olacak.

    Sinpaş Finans Şehir, tüm detayları keyifle ve titizlikle çalışılmış yatay mimarisiyle hem yatırım hem de oturum değeriyle ön talep sürecinde büyük ilgi görüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.