DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Cam Ambalaj ‘Hayata Cam Kat’maya devam ediyor

    Şişecam Cam Ambalaj ‘Hayata Cam Kat’maya devam ediyor
    07.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın tüketiciyi bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırladığı hayatacamkat.com internet sitesinin yüzü yenilendi. Hayatacamkat.com yeni yüzüyle camın ayrıcalıklı dünyasına daha çok kişiyi katmayı hedefliyor.

     

    Avrupa’nın ve dünyanın beşinci büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her alanına taşımak ve tüketiciye cam ambalaj bilinci aşılamak amacıyla hayata geçirdiği hayatacamkat.com internet sitesinin yüzünü yeniledi.

    Dünyanın önde gelen cam ambalaj üreticilerinden biri olan Şişecam Cam Ambalaj ‘Hayata Cam Kat’ projesinin ikinci yılında web sitesini yenilenen yüzüyle takipçilerinin beğenisine sundu. Şişecam Cam Ambalaj, hayatacamkat.com ile camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşımayı amaçlıyor.

    Tüm içerik bilgilerine en kolay şekilde ulaşma imkânı veren tasarımıyla kullanıcıların beğenisine sunulan web sitesi, çarpıcı yeni yüzüyle dikkat çekiyor. Camı lezzet, sağlık, çevre ve hayat gibi başlıklarla ele alan internet sitesinin yeni tasarımı, dinamik yapısıyla dikkat çekiyor. Site, ‘camın serüveni’, ‘cam nasıl hayat bulur’ gibi başlıklarla da cama dair geri dönüşüm, üretim süreci gibi konulara yer veriyor.

    Sosyal medya mecraları Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube ile de entegre olan hayatacamkat.com, yarışmaları, önemli günlerdeki paylaşımları, ilgi çeken haberleri ve sahip olduğu güncel yapısıyla ziyaretçi sayısını hızla artırıyor.


     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.