DOLAR 32,5603
EURO 34,901
ALTIN 2435,202
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sivas Divriği’de kura heyecanı

    Sivas Divriği’de kura heyecanı
    22.09.2017
    A+
    A-

    Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından Sivas Divriği 2. Etap’ta talep uygulaması kapsamında inşa edilen 610 adet konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

    Kura töreni 20 Eylül 2017, Çarşamba günü Sivas, Divriği Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

    Sivas Divriği 2. Etap’ta 2+1 konutlara (alt gelir grubu) 451 ve 3+1 konutlara ise 121 başvuru yapıldı. En düşük konut fiyatı 89 bin 429 TL olarak belirlendi. Taksit ödemeleri, alt gelir grubu için konut teslim tarihini takip eden ay; sosyal konut projesi için ise sözleşme imzalama tarihinden sonra, 4’üncü ayda başlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.