DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sodexo Türkiye’ye Global’den 4 ödül

    Sodexo Türkiye’ye Global’den 4 ödül
    11.03.2019
    A+
    A-

    Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye, Sodexo Global tarafından Madrid’de gerçekleştirilen törende dört ödüle layık görüldü.

    Sodexo Türkiye, Sodexo Global tarafından düzenlenen ve 34 ülkenin katıldığı toplantıda 4 ödül kazanarak avantaj ve ödüllendirme hizmetlerindeki başarısını bir kez daha kanıtladı. Madrid’de düzenlenen gecede kazandığı ödüller ile dikkat çeken Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye; Tüketici Mobil Uygulama Penetrasyonu alanında 1. Lik, Toplam Portföy ve KOBİ Segment Portföy Büyümesi kategorilerinde 3. lük ile Genel Başarılı Performans ödüllerinin sahibi oldu.

    Ödüllerle ilgili konuşan Sodexo Türkiye CEO’su Eda Uluca Özcan; “Sodexo Türkiye olarak başarılı sonuçlarımız için aldığımız ödüller bizleri gururlandırdı. Önümüzdeki dönemlerde de hayata geçireceğimiz çalışmalarımızla örnek olmaya ve ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

    Sodexo olarak, işimizin odağında insan var. Tüketicilerimizin yaşam kalitesini artırmak, onlarla bağ kurmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için yeni hizmetler geliştiriyoruz. Bu sebeple, Tüketici Mobil Uygulama Penetrasyonu alanında aldığımız 1.’lik ödülü bizim için oldukça anlamlı. Sektörün en beğenilen uygulaması olan mobil uygulamamızı bugün itibariyle 500 bin tüketicimiz kullanıyor. Tüketicilerimiz, mobil uygulama üzerinden Kartsız (Mobil) Ödeme yapabiliyor ve Misket ödül programı ile harcadıkça %10 ek bakiye kazanıyor. Ayrıca, Restaurant Pass yemek kartı ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabiliyor. Bakiyesini görüntüleyebiliyor, restoranları listeleyebiliyor, harcama geçmişine bakabiliyor ve Sodexo Club kampanyalarından kolayca yararlanabiliyor.

    Mobil uygulama kullanan tüketicilerimizin yaş ortalaması ise 33. Genç çalışanların dijitale olan yatkınlığını göz önünde bulundurarak günümüz trendlerine uygun yeni hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.