DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk havalara en sıcak çözümler Koçtaş’ta

    Soğuk havalara en sıcak çözümler Koçtaş’ta
    28.11.2017
    A+
    A-

    Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, zengin ısıtma çözümleri ile kışı sıcacık karşılamanızı sağlıyor. Yaşam alanlarınız için en uygun çözüm önerileri ve yüzlerce ürün seçeneği için Koçtaş Kart’ınız ile birlikte Koçtaş mağazalarını ve koctas. com. tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

    Koçtaş, zengin ısıtma ürünleri ile kış aylarında hem yaşam alanlarınızı hem de içinizi ısıtacak. Farklı özellik ve fonksiyona sahip onlarca marka ve yüzlerce farklı ürün seçeneği ile eviniz veya ofisiniz için en uygun ısıtma çözümleri Koçtaş’ta sizi bekliyor.

    Koçtaş’ta bulabileceğiniz Kumtel marka mini ısıtıcı 39,99TL’lik, Kumtel marka Ecoray Infrared Isıtıcı 84,99 TL’lik, Veito marka karbon infrared ısıtıcı 219,90 TL yerine 199,90 TL’lik, aşırı ısınma emniyetli 5 dilim yağlı radyatör 149,90 TL yerine 109,90 TL’lik cazip fiyatlarıyla soğuk kış günlerinden korunmanızı sağlıyor.

    2 yıl garantili Blyss marka konvensiyonel kombi 1.249 TL’lik, montaj dahil 2 yıl garantili Beko termosifon 549,90 TL yerine 499,90 TL’lik fiyatlarıyla ısıtma ve sıcak su ihtiyacınızı en ekonomik şekilde karşılamak için Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

    Aldığınız havanın kalitesini artıracak Sinbo hava nemlendirici 109,90 TL yerine 99,99 TL’den, karanlığın portatif aydınlatıcısı Diall marka şarjlı ışıldak 59,99 TL’den satışa sunuluyor.

    Yüzlerce ürün seçeneği arasından yaşam alanınıza en uygun çözüm önerisini bularak sıcacık bir kış geçirmek için Koçtaş mağazalarını ya da koctas.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.