DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sokağın kalbi ve popüler sanat: Swatch Liston To Me koleksiyonunu sunar

    Sokağın kalbi ve popüler sanat: Swatch Liston To Me koleksiyonunu sunar
    03.04.2019
    A+
    A-

    Sokak kültürüne ve pop art’a saygı duruşu! Swatch’un İlkbahar-Yaz 2019 sezonundan LISTEN TO ME koleksiyonu şehir hayatının karmaşasına doğru çıkılan, aksiyon dolu bir yolculukla eş anlamlı. Kendini ifade etme kabiliyeti, değişimi gerçeğe dönüştüren itici güçtür! Koleksiyonun kahramanlarına merhaba deyin:

    Mista 83 (İsviçre): CITY WALLS

    Swatch’un memleketinde çalışmalarını sürdüren sanatçı grubu XBRA’nın üyesi olan, anonim Mista 83, 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor ve her zaman büyük duvarları, boyayı ve renkleri kullanmayı tercih ediyor.

    Jean-Charles Kien (Fransa/İtalya): CNOSSO and MEIRO

    2016’da Şangay’daki Swatch Art Peace Hotel’de çalışmalarını sürdürmek üzere misafir olarak bulunan, mimarlık ve ürün tasarımı mezunu Kien, çalışmalarında sanat ve tasarım arasındaki geçiş ve karşıtlıkları araştırıyor. Her bir sanat çalışmasını şu üç kurala bağlı kalarak yaratıyor: izometrik bölmeler, siyah ve beyaz fon üzerine grinin 19 tonu ve her bir birimin beşin katları olduğu bir yapı.

    Jad El Khoury (Lübnan): ORANGE PUSHER

    Sanatçı ve iç mimar Jad El Khoury’nin Beyrut’taki hasarlı binalar ve mimari yapılar arasında yer alan War Peace çalışması mermi delikleri ve tahrip edilmiş altyapıya dikkati çekerek, felaketten ziyade sevinç getireceğini umduğu alternatif bir anlatı ile savaşın kalıntılarını yeniden ifade ediyor.

    MOSES & TAPS™ (Almanya): IMAGE OF GRAFFITI™

    MOSES & TAPS™, grafitiye estetik bir yaklaşımı olan avangard sanat çalışmalarıyla bilinirken, hem kamusal alanları hem de ulaşım hizmetlerini çalışmalarına katıyor. MOSES ve TAPS™, sanatsal uygulamalarındaki kavramsal güçlülüğü korumanın yanı sıra, grafitinin tutarlı bir şekilde ilerlemesi arasındaki dengeyi mükemmel bir ustalıkla sağlıyor.

    Sèyo (İsviçre): NIGHTCLUB

    Graffiti-Spraycan Sanat hareketinin profesyonel bir sanatçısı ve Avrupa’nın öncülerinden biri olan Sèyo, sanatçı dokunuşunun günlük olanı yücelttiği, aynı zamanda yer çekimi ve mizah ile dolu saf grafik şiirinde mistik bir pencere açan hayali bir dünya geliştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.