DOLAR 32,566
EURO 34,7693
ALTIN 2489,981
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Su Kutlu: Hayatımda ilk defa kalbim atıyor

    Su Kutlu: Hayatımda ilk defa kalbim atıyor
    07.08.2018
    A+
    A-

    “Aile Arası” filminde usta oyuncularla başrolü paylaşan genç yetenek Su Kutlu, başrol oynayacağı festival filmi “Birlikte Öleceğiz”i MAG okurları için anlattı.

    Türk Sinema tarihinin en çok izlenen filmi olan, senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı “Aile Arası” filminde usta oyuncularla başrolü paylaşan genç yetenek Su Kutlu , festival filmi “Birlikte Öleceğiz”de başrol oynayacağını açıkladı.

    Oyuncu olmaya nasıl karar verdin, çocukluk hayalin miydi?

    Hayır değildi; bütün kapılar oraya çıktı, ben de hayır demedim.

    Ekranlarla ilk buluşman nasıl gerçekleşti?

    2011 yılında reklamlarla başladıktan sonra, 2012 yılında ilk dizimi çektim.

    Bugüne kadar en çok hangi karakteri oynarken heyecanlandın?

    Bugüne kadar hiç heyecanlanmamıştım açıkçası. İlk defa şimdiki işim için heyecanlıyım.

    Peki oynadığın roller arasında seni çok yansıtan ve senin karakterine en uzak olan roller hangileriydi?

    Beni yansıtan veya bana yakın bir rolde oynamadım hiç. Oynadıklarımın çoğu bana uzak karakterlerdi.

    Çok doğal ve sıcak bir öykü olan “Aile Arasında” filmine nasıl dahil oldun?

    İki yıl önce “Arkadaşlar İyidir” diye bir gençlik işi yapmıştım. Gülse Hanım beni orada izlemiş, onun üzerine de Zeynep’i benim oynamamı istedi.

    Gülse Birsel’in yazdığı bir senaryoda usta oyuncularla birlikte bulunmak nasıl bir duyguydu, sana neler hissettirdi?

    İlk defa tamamıyla oyunculardan oluşan bir cast ile çalıştım, bu büyük şans benim için. Gülse Hanım’ın bütün kitaplarını okuduğum ve yazılarını da takip ettiğim için onu ayrı seviyorum zaten, onun yazdığını ve benimle tanışmak istediğini duyunca çok sevindim. İş de çok keyifli oldu, Türk Sinema tarihinin en çok izlenen 7. filmi olduk. Daha ne olsun! Gerçekten şanslıyım.

    Festival filmi olan “Birlikte Öleceğiz” filminde başrol oynayacaksın… Neler hissediyorsun? Hazırlık sürecini ve yaşadıklarını biraz dinleyebilir miyiz senden?

    Hayatımda ilk defa kalbim atıyor. En başta çok değerli yönetmenlerle çalışıyorum; Hakkı Kurtuluş ve Melik Saraçoğlu. Bu kadar zeki ve donanımlı, aynı zamanda da bu kadar centilmen hocalarının olması bir oyuncu için herhalde en büyük şans. Adana’da çekimler sırasında geldi bu iş bana. Bu sefer çok farklı bir şey geldi diye 32 diş sırıtarak girdim çekime… Karakterimin her bir duygusu, her bir cümlesi üzerine yönetmenlerimle her daim konuşuyoruz. 2 Ocak olarak kesinleşti, bu işte oynayacak olmak bu yılın en güzel hediyesi oldu bana.

    Türkiye’de veya dünyada başrol paylaşmanın hayalini kurduğun bir oyuncu var mı?

    Hiç oturup düşünmedim bunu…

    Kariyerini başarılı bir şekilde şekillendirmek için önümüzdeki süreci nasıl planladın, ne hedefler koydun kendine, nasıl bir yol çizdin?

    Her şey tam istediğim gibi gidiyor şu an. Daha ilerisini o zaman gelince düşüneceğim.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.