DOLAR 32,4738
EURO 34,9333
ALTIN 2436,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tasarım Tomtom Sokakta TMD ödülleri sahiplerini buldu

    Tasarım Tomtom Sokakta TMD ödülleri sahiplerini buldu
    21.10.2018
    A+
    A-

    “Bir Yolculuk Masalı” temasıyla 18-21 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleşen Tasarım Tomtom Sokakta’nın geleneksel Tescilli Markalar Derneği Ödülleri sahiplerine verildi. Aslı Tercan Karaçorlu, Füsun Kuran Hülya Aslantaş, Mehtap Elaidi ve Yelda ipekli’nin bulunduğu değerlendirmede jüri üyeleri, birbirinden başarılı markalar arasında seçim yapmakta zor anlar yaşadılar.

    Tescilli Markalar Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede ‘Tescilli Markalar Derneği Tasarım Ödülleri’ bölümünde ise heyecanlı anlar yaşandı. Bu yıl üç kategoride verilen ödülleri; “En Özgün Logo” tasarımında PHOCA, ”Özgün Ürün” tasarımında COLLARE ve “Genç Marka” kategorisinde MATLA kazandı.

    Gecenin eğlence bölümünde ise Standard Jazz ve Sanat Deliorman’ın konuğu olarak Depeche Mode, Erasure, Jamiqurai ile sahne alan ünlü İngiliz vokal Samantha  Antoinette, geceye renk kattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.