DOLAR 32,5879
EURO 34,8217
ALTIN 2415,614
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatil bavulunuzu tamamlayacak tasarımlar İnci’de sizleri bekliyor

    Tatil bavulunuzu tamamlayacak tasarımlar İnci’de sizleri bekliyor
    03.07.2017
    A+
    A-

    Bu yıl 100. yılını kutlayan İnci’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, yaz sezonunun olmazsa olmazlarını bir arada sunuyor.

    Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu 100 yıllık deneyim ve uzmanlığın özgün dokunuşlarını bir araya getiriyor. Tatile giderken hayatınızı kolaylaştıracak, şık ve rahat tasarımları bir arada sunan İnci Deri İlkbahar – Yaz Koleksiyonu Boyhood Grubu, Up&High Grubu, DayDream Grubu, Celebration Grubu, Travel Grubu, Basic Grubu ve Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu olmak üzere 7 farklı gruptan oluşuyor.

    Tatil bavulunuzu İnci ile tamamlayın

    İnci’nin 2017 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, tatilde stilinizi yansıtmanızı mümkün kılıyor. Hareketi ve seyahat etmeyi sevenlerin ilk tercihi Travel Grubu oluyor. Zamansız parçaları tercih edenlere hitap eden Basic Grubu günlük hayata sadeliği ve konforu getirirken, Boyhood Grubu ise bohem bir ruhu temsil ediyor. Klasiklerden vazgeçmeyenlerin bavullarını Up&High Grubu tamamlarken, tercihini sade ve modern tasarımlardan yapanların kombinlerini Daydream Grubu tamamlıyor. Tatilde de kutlamalara devam edenler Celebration Grubunu tercih ederken Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu ise tatilde fark yaratan kombinler tasarlayanların vazgeçilmezi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.