DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tatile çıkmadan önce uzun yol bakımını ihmal etmeyin!

    Tatile çıkmadan önce uzun yol bakımını ihmal etmeyin!
    08.08.2019
    A+
    A-

    Kurban Bayramı tatiline çok az bir zaman kaldı. Hem trafik güvenliği hem de yolcu güvenliği için en iyi yöntem ise; otomobillerin komple mekanik bakımlarının yapılması. Bu noktada devreye giren Auto King Türkiye genelinde 54  noktasıyla araç sahiplerine, hava filtresinden, polen filtresine, yağ ve yağ filtresi değişiminden, lastik, fren ve motor bakımına kadar tüm süreçleri içeren mekanik bakımı paketini araç sunuyor.

     

    Kurban Bayramı tatiline az bir zaman kaldı. Yazın son demlerinde bayram tatili için şehir dışını tercih edenlerin güvenlik önceliği ise araçlarının bakımını yaptırmak. Peki, araç bakımına nereden başlamak gerekiyor? Yani tatil öncesi araç bakımı nasıl ve nerede yaptırılır? İşte tam bu noktada AUTO KING Mekanik Bakım hizmetleri, aracınızı en iyi şekilde uzun yola hazırlıyor ve size sadece tatil yolculuğunu güvenli bir şekilde sürmek kalıyor.

     

    Uzun yol öncesi aracınızın bakımını es geçmeyin!

    Lastik değişiminden, yağ değişimine, fren bakımından motor bakımına kadar bir araç için gerekli olan tüm süreçlerin uzun yola gitmeden önce uygulanması gerekliliğinin altını çizen AUTO KING Satış ve Pazarlama Direktörü Erkan Kıraç, 5 yıldan eski olan araç lastiklerinin değişmesi gerektiğini söyledi. Diğer yandan yedek lastiklerin de araçta bulundurulması ve basınçlarının kontrol edilmesinin önemine değinen Kıraç, araçların rot-balans yani ön düzen ayarlarının yapılmasının yanı sıra amortisörleri, amortisör takozları ve diğer süspansiyon sistemlerinin uzun yol öncesi incelenmesinin önemli olduğuna vurgu yaptı. Fren balataları için de uyarıda bulunan Kıraç, hidrolik sıvısının tam olması gerektiğine; eskimiş aşınmış yaralanmış ve çatlaklar oluşmuş ise vantilatör kayışı ve triger kayışının yenisi ile değiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

     Mekanik Bakım Kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar sürecek….

     Tüm bu süreçleri, profesyonel ekibi ve hizmet kalitesiyle tüketicilere sunan AUTO KING; bayramda uzun yol sürücüleri için çok özel bir kampanya uyguluyor.  31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak Mekanik Bakım Kampanyası ile uzun yola çıkacaklara, aynı anda birçok hizmeti birlikte sunan AUTO KING; Hava Filtresi Değişimi, Polen Filtresi Değişimi, Yağ ve Yağ Filtresi Değişimi ile ayrıca pasta cila – boya koruma hizmetlerini de sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.