DOLAR 32,5489
EURO 34,8855
ALTIN 2430,471
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo cam kavanozlarıyla mevsim meyvelerini enfes reçellere dönüştürün

    31.08.2019
    A+
    A-

    Rengarenk mevsim meyveleriyle kış için lezzetli reçeller hazırlamanın tam vakti! Fonksiyonel ve şık ürünleriyle günlük hayatı kolaylaştıran Tchibo’nun 4’lü set halinde sunduğu reçel kavanozları lastik halkaları ve kilitleme mandallarıyla tatlı ve tuzlu yiyeceklerin güvenli bir şekilde saklanmasına yardımcı oluyor. Kavanozlar sağlıklı atıştırmalıklarını yanında taşımak isteyenler için de kullanışlı bir alternatif olarak öne çıkıyor.

     

    Tatlı ve tuzlu gıdaların saklanması, korunması, pişirilmesi ve sunumunda doğallığı ve sağlıklı olması nedeniyle cam tercih ediliyor. Yaz meyvelerinin çeşitliliğinden faydalanarak kışa hazırlık yapmak isteyenler ve evlerinde rengarenk reçeller hazırlayanlar için de cam kavanozlar vazgeçilmez oluyor. Tchibo’nun 4’lü set halinde sunduğu lastikli ve kapama mandallı cam kavanozlar, evde hazırlanan çeşit çeşit reçellerin saklanmasında ve sunumunda sağlıklı ve şık bir alternatif olarak fark yaratıyor.

     

    Ara öğünlerinizi güvenle yanınızda taşıyın

    ImageCamın şeffaflığını ve sağlığını mutfaklarına taşımak isteyenler için şık bir tasarıma sahip olan Tchibo Reçel Kavonozu, ara öğünlerini ya da sağlıklı atıştırmalıklarını yanında, çantasında taşımak isteyenler için de kurtarıcı oluyor. Lastik halkalarıyla hava geçirgenliğini önleyen, kapama mandallarıyla kilitlenebilen Tchibo Reçel Kavanozu, sunumlara da renk ve estetik katıyor. Kavanozlarla birlikte sunulan tarif ve pişirme önerileri de mutfakta harikalar yaratmanıza yardımcı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.