DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknik Yapı, Katar’da 3 projenin ön lansmanını yaptı

    Teknik Yapı, Katar’da 3 projenin ön lansmanını yaptı
    23.04.2017
    A+
    A-

    6 proje ile Katar Expo Fuarı’na katılan Teknik Yapı, bu yıl içinde satışa çıkacağı üç yeni projesinin ön lansmanını Katarlı yatırımcılara yapıyor.

    Teknik Yapı, yurtdışı yatırımcıların artan ilgisi nedeniyle devam eden projelerini ve satışa sunacağı yeni projelerini Katar Expo Fuarı’nda tanıtmaya karar verdi. Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Uplife Kadıköy, Suadiye Sahil, Evora Denizli ile birlikte üç yeni projelerini tanıtacaklarını açıkladı. Durbakayım, Katar Fuarı’nın özel bir anlam taşıdığını ve Teknik Yapı’nın ilk kez yeni projelerinin ön lansmanını yurtdışında yapacağını ifade etti.

    Anadolu’da 2 Avrupa’da 1 Yeni proje
    İstanbul’un en önemli yerleşim birimlerinden Maltepe’de Tugay Yolu Caddesi üzerinde, 8 bin 319 metrekarelik çok geniş bir alanda hayata geçecek olan Maltepe Projesi, ilk önce Katar’da beğeniye sunuluyor. 35 katlı bir kuleden oluşan proje, tamamı ofis 324 bölümden oluşuyor. Maltepe projesinde, 18. katta yer alan restoran, 19. kattaki fitness merkezi ve saunaları, açık-kapalı geniş otoparkları bulunuyor.

    Teknik Yapı Kartal Projesi’nin de ön lansmanını yapıyor. İstanbul’un Kartal semtinde hayata geçecek Teknik Yapı imzalı Kartal Projesi, 1’i konut, 2’si ofis olmak üzere toplam 3 bloktan meydana geliyor. 35 katlı konut kulesi, 1+0’dan 3+1’e toplam 363 daireden oluşuyor. 6 katlı ofis blokları ise yaklaşık bin 900 metrekarelik alanlardan yükseliyor. Teknik Yapı, ayrıca Katarlı yatırımcılara Bahçeşehir’de yer alan Yıldızlıbahçe projesini tanıtıyor. Yıldızlıbahçe’de, 16 katlı tek kuledeki 34 ayrı tipten oluşan 104 adet yaşam alanı yer alıyor.

    Kentsel dönüşümün yıldızı da Katar’da
    Fuarda ayrıca Teknik Yapı’nın son bir yıl içinde satışa sunduğu üç ayrı projenin tanıtımı yapılacak. Bu projelerden ilki olan ve toplam 830 özel rezidans daireden oluşan Uplife Kadıköy projesi, İstanbul Fikirtepe’de, yüzde 40’ı yeşil alandan oluşan 16 dönümlük geniş bir arazide 4 kulesiyle yükseliyor. 1+1, 2+1 3+1 tipi rezidans dairelerden oluşan Uplife Kadıköy 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

    Denizli’de yükselen Evora Denizli projesi de Katar Expo Fuarı’nda görücüye çıkıyor. İnsanı esas alan fonksiyonel bir mimari ekseninde çoğunluğu yeşil alanlar ve sosyal tesisler olmak üzere 115 dönüm üzerine inşa edilen Evora Denizli, toplamda 5 bin kişilik yaşam alanına sahip bin 600 özel daireden oluşuyor. Proje, 2018’in sonunda teslim edilmeye başlanacak.

    Suadiye Oteli’nin yanında, İstanbul’un en ferah noktalarından sahil yolunda, çevredeki marinalara sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alan Suadiye Sahil projesi toplam 250 metrekarelik 115 özel rezidans daireden oluşuyor. Proje, 2017 sonunda teslim edilecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.