DOLAR 32,4773
EURO 34,9587
ALTIN 2439,323
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksan’ın çizgi ötesi kabin tasarımı katma değeri yüksek üretimde öncü olacak

    Teksan’ın çizgi ötesi kabin tasarımı katma değeri yüksek üretimde öncü olacak

    Enerji sektöründe inovatif ürünleri ile öne çıkan Teksan, jeneratörü tasarım ile buluşturduğu yeni kompozit kabinini Dubai’de düzenlenen ve Altın Sponsoru olduğu Middle East Electricity Fuarı’nda tanıttı. Katılımcı firmalar ve fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği kompozit kabin, çizgi ötesi bir tasarıma sahip olmasının yanında katma değeri yüksek üretime sağlayacağı katkı ile dikkat çekti.

    Ar-Ge ve inovasyona en çok yatırım yapan firmalardan biri olan Teksan’ın fuar katılımcılarına tanıttığı prototip “kompozit kabin” teknoloji ile estetiği bir araya getiriyor. Standart jeneratör kabin tasarımlarında görmeye alışık olduğumuz keskin çizgilerin yerini yumuşak hatlara bıraktığı yeni kompozit kabin renkli olmasıyla da dikkat çekiyor.

    Teksan yeni kompozit kabini ile jeneratöre renk kattı

    Teksan’ın ürün gamına son katılan yenilikçi bir ürün olarak pazarda farklılaşan kompozit kabin daha küçük hacmi ile yer sıkıntısını ortadan kaldırırken az parçalı montaj kolaylığı ile yaklaşık yüzde 50 zaman tasarrufu sağlıyor. Kompozit malzemeden üretilen kabin, hem darbelere karşı çok daha dayanıklı hem de paslanmaz özelliği sayesinde dört mevsim açık havada kullanılabilme özelliğine sahip. Öte yandan şık tasarımı ile mimari projelerde farklılık arayanların tercihi olması bekleniyor.

    Katma değerli üretimde Ar-Ge ve inovasyonun önemini vurgulayan Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer şunları söyledi: “Türkiye sanayisi kaliteli üretim açısından çok iyi bir noktada ancak katma değeri yüksek ürün üretimi noktasında almamız gereken epey yol var. Teksan olarak ülkemizin katma değeri yüksek ürün ihracatına olan katkımızı artırmak istiyoruz. Daha önce de Türkiye’nin ilk hibrit jeneratörünü geliştirerek önemli bir atılım yapmıştık. Şimdi de Ar-Ge ekibimizin yoğun çalışmalar sonucunda prototipini hazırladığı kompozit kabin tasarımı ile önemli bir yenilik getirdik. Bu ürünümüzün lansmanını sektörümüzün dünyadaki en büyük buluşması olan Middle East Electricity Fuarı’nda yaptık. Aldığımız tepkiler doğru bir yolda yürüdüğümüze olan inancımızı perçinledi.”

    Çizgi ötesi ürün skalalarına bir yenisini eklemekten gurur duyduklarını belirten Ebru Ata Tuncer “Kompozit kabin çözümümüzle jeneratör tasarımındaki ezberleri bozuyor ve yepyeni bir yaklaşımla yeniden yorumluyoruz. Yeni ürünümüzün yumuşak hatları, renkli ve esnek tasarımı estetik ve işlevsellik açısından jeneratörü bambaşka bir konuma taşıyor. “Güvenilir güç” yeni ürün tasarımımızda da altını çizdiğimiz en önemli noktayı oluşturuyor. Ürünümüz sadece sıra dışı ve estetik tasarımı ile değil darbelere karşı dayanıklı özel kompozit malzemesi ile de sektöre önemli bir farklılık getiriyor.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.