DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trendyol’da çeyiz alışverişi yüzde 250 arttı

    Trendyol’da çeyiz alışverişi yüzde 250 arttı
    16.10.2019
    A+
    A-

    Trendyol geçtiğimiz düğün sezonu istatistiklerini açıkladı. Yeni yuva kuracak olan gelin ve damat adaylarının alışveriş için ilk durakları bu sene geçen senelerden farklı olarak E-Ticaret oldu. Trendyol verilerine göre sadece Ağustos- Eylül aylarında bile“Çeyiz” kelimesi 500 bin kez arandı,  bir önceki yılın aynı dönemine göre satışlar yüzde 250 artarak 400 bin adet çeyiz ürünü satıldı.

    Trendyol, nevresimden beyaz eşyayaya, küçük ev aletlerinden ev kozmetiğine birçok farklı kategoride fiyat-performansa özellikle dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi oldu. Trendyol’dan yapılan açıklamaya göre yeni kategorilerde onbinlerce küçük ev aleti, çeyiz seti, beyaz eşya gibi ürünler; güvenli alışveriş, servis sonrası garantili hizmet ve hızlı teslimat imkanlarıyla yeni evlenecek çiftlerin ilgisini çekmeyi başardı.

    Trendyol Group Pazarlama Direktörü Erdem İnan yaptığı açıklamada “Düğün hazırlık döneminde çiftler, işleri yetiştirememe telaşıyla yaşadıkları stresi artık bir kenara bıraktı. Bütün evi sıfırdan kurmak için kabarık bir düğün alışveriş listesi ile karşı karşıya kalan çiftler, kabarık çeyiz listesinin üstesinden Trendyol’dan alışverişle geliyor. Yeni evlenecek çiftler, düğün ve ev kurmak için belirledikleri bütçeyi de Trendyol’da sunduğumuz kampanyalar ve  akıllı alışveriş fırsatlarıyla aşmamış oluyor.”

    “Çeyiz” 500 bin kez arandı, 400 bin çeyiz ürünü satıldı
    Trendyol istatistiklerine göre Ağustos- Eylül aylarında “Çeyiz” kelimesi 500 bin kez arandı,  bir önceki yılın düğün sezonuna göre satışlar yüzde 250 artarak 400 bin adet çeyiz ürünü satıldı. Trendyol, Çeyiz Paketi kampanyası ile yeni evlenecek çiftlere özel kuponlar ve indirimler sunarak hayatlarının bu yeni macerasına başlayacak çiftler için en uygun alışveriş ortamı yaratmak üzere çalışıyor.

    En çok Sofra & Mutfak ile Ev Tekstili Ürünleri tercih ediliyor
    Yeni evlenecek çiftler son iki ayda Trendyol’da en çok Tencere Setleri almayı tercih etti. Yemek Takımı, Sofra Mutfak Gereçleri, Yastık ve Yorgan gibi çeyiz ürünleri ise yine en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.