DOLAR 32,513
EURO 34,9555
ALTIN 2435,739
BIST 9795,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trendyol’da elektronikte en çok kombi arandı

    Trendyol’da elektronikte en çok kombi arandı

    Trendyol üyelerinin havalar soğurken son 1 ayda en çok aradığı kelimelerin arasında “kombi” yer aldı.

    Kış ayları yaklaşırken A sınıfı tasarruflu kombilere duyulan ilgi arttı. Trendyol’dan yapılan açıklamaya göre Türkiye bu kez soğuk havaların gelişine çözümü e-ticarette arıyor. Kombi ürünlerinde uygun fiyat, yüksek marka çeşitliliği ve güvenli alışveriş arayışında olan üyeler tarafından yoğun bir şekilde Trendyol’da kombi arandı. Trendyol, sonbaharın ilk günlerinde yoğun arama hacmiyle Kombi satışlarında %600 ‘lük bir satış grafiği yakaladı.

    A+ Kombiler Enerji Tasarrufu Sağlarken Ev İklimlendirmesinde Fark Yaratıyor

    Trendyol verilerine göre bu sene A+ yoğuşmalı kombilere olan ilgi geçen seneye göre daha da arttı. Verimli ısınma açısından oldukça avantajlı olan doğalgaz ile ısı sağlayan kombiler, nüfus açısından yoğun olan illerde çok daha fazla rağbet görüyor. Trendyol Group verilerine göre kombi satışlarında İstanbul, Bursa ve Kocaeli şehirlerinde en yüksek satışlar yakalandı. Artışın İstanbul’da da neredeyse yüzde 600’ü bulduğu satışların bir nedeni olarak,  İstanbul’da soğuk geçen kış günlerinin artması ve tüketimde bilincin de etki ettiği gösterildi. Özellikle kombi seçiminde satış sonrası servis kalitesinin de satışları etkilediği açıklanırken, çevreye duyarlı kombi ürünlerinin diğer kombilere nazaran öne geçtiği, şimdiden bu senenin enerji tasarrufu yüksek çevre dostu kombilerin yılı olacağı belirtildi.

    E-Ticaret Yoluyla Kombi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

    İnternetten kombi alınırken özellikle evin metrekaresi ve yalıtım sistemine dikkat edilmesinin altını çizen Trendyol yetkilileri; evin metrekaresine en uygun performansı sağlayacak kombiyi seçmeden önce mutlaka evin büyüklüğü ve ısıtılacak odaların sayısına bakılması gerektiğini belirtti. Kombi satışları sonrasında tüm markalarının özel servisleriyle yüzde 100 müşteri memnuniyeti hedefledikleri belirtilirken özellikle kombi alırken ev sahiplerinin dikkat etmesi gereken en önemli kriterin kombiyle birlikte petek yapılandırması olduğunun da altı çizildi. Otomatik kumanda ile çalışan ve 24 saat açık tutulabilen tasarruflu kombilerin hem daha az yakıt tüketimine hem de cihazın uzun ömürlü kullanımı avantajına dikkat çekilirken Trendyol’da bu yıl kombi satışlarında yüzde 100 artış beklendiği açıklandı.

    150’den fazla farklı markaya ait 2000 adet farklı ev iklimlendirme sistemine sahip Trendyol’da, dilediğiniz kombi sistemine kolayca ulaşabilir ve güvenle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.