DOLAR 32,5955
EURO 34,7595
ALTIN 2493,569
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü bu yıl ‘yola çık hikayeni yaz’ diyor

    TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü bu yıl ‘yola çık hikayeni yaz’ diyor
    14.02.2020
    A+
    A-

    Bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü, 1 Mart 2020 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Geniş katılımın sağlanacağı, ilham veren konuşmacıların yer alacağı etkinliğin bu yıl ki teması ‘yola çık hikayeni yaz’ olarak belirlendi.

     

     

    “O yaparsa ben de yaparım” sloganıyla yola çıkan TurkishWIN, Türkiye’deki ilk ve tek kadın odaklı kariyer etkinliğinin bu yıl altıncısını gerçekleştiriyor. Üniversitedeki genç kadınlarla iş hayatındaki kadın liderleri buluşturan, şirketlerde iş ve staj fırsatları yaratan TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’nün bu yıl ki teması ‘yola çık hikayeni yaz’ olarak belirlendi.

     

    Bu yıl Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak etkinlik, 20’den fazla konuşmacının yanı sıra, iş dünyasından birçok önemli isim ile iş hayatına atılmaya hazırlanan 100 üniversiteden yaklaşık iki bin üniversiteli genç kadını bir araya getirerek, kadın yeteneklere yatırım yapan şirketler ile ‘iş hayatında kız kardeşlik için ben de varım’ diyen çalışan kadınları buluşturacak.

     

    KATILIMCI SAYISI 2,5 KATINA ULAŞTI

    TurkishWIN ve BinYaprak Kurucusu Melek Pulatkonak, TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’nde katılımcı sayısının her geçen yıl artarak daha fazla öğrenciye ulaştığını, bundan da büyük mutluluk duyduğunu belirtti. “İlk etkinliğimizi 2015 yılında 600 öğrenci katılımı ile gerçekleştirmiştik’ diyen Pulatkonak, bugün geldiğimiz noktada katılımcı sayısının iki binlere ulaştığını, bu nedenle bu yıl ki  TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’nü İstanbul’un en büyük kongre salonunda gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

     

    TurkishWin ile BinYaprak’ın yanı sıra üniversiteler, öğrenci kulüpleri ve şirketlerin paydaşı olduğu TurkishWIN Genç Kadın Kariyer Günü’nde bu sene de öğrenciler, kurum temsilcileriyle birebir görüşme, iş ve staj başvurusu yapma imkanı bulabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.