DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin ihracat şampiyonu STORKS yepyeni franchise modeliyle büyüyor. ‘STORKS in Shop’

    Türkiye’nin ihracat şampiyonu STORKS yepyeni franchise modeliyle büyüyor. ‘STORKS in Shop’
    27.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin ihracat şampiyonu STORKS Mücevher, franchise şubelerinin yanı sıra STORKS in Shop diye tanımladığı yeni “dükkan içinde dükkan” konseptiyle Anadolu’ya ulaşacak. Anadolu’daki marka kuyumcularla işbirliğini geliştirdiklerini belirten STORKS Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner Anadolu’nun tüketim alışkanlıklarına uygun olarak geliştirdikleri STORKS in Shop konseptiyle kısa sürede 100 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

    Türkiye’nin en eski mücevher markası ve pırlantalı mücevher ihracatı şampiyonu olan STORKS Mücevher, “mücevher mağazası” konseptiyle büyümesini sürdürürken; Anadolu’nun tüketim alışkanlıklarına uygun ve markalaşmış kuyumcuların da severek kullanacağı bir “dükkan içinde dükkan” konsepti geliştirdi.

    Anadolu’da mevcut tüketim alışkanlıklarını araştırarak en doğru çözümü geliştirmeye çalıştıklarını belirten STORKS Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner, geliştirdikleri konsepti şöyle anlattı:

    “Dünyada Shop in shop olarak bilinen dükkan içinde dükkan konseptini biz “STORKS in Shop” olarak adlandırdık. Anadolu’da markalaşmış çok değerli kuyumcularımız var. Bu dostlarımızla işbirliğimiz uzun yıllara dayanıyor, hatta yarım asıra yaklaşıyor. Karşılıklı olarak işbirliğimizi geliştirmek istiyoruz ve neticede onların markalarıyla STORK markasının daha güçlü bir sinerji yaratacağı bu modeli geliştirdik. Altın satılan bir tezgahta pırlantalı ürün satamazsınız, ikisinin ışığı, dekoru çok farklı… Dükkan içerisinde 3X3 metre büyüklüğündeki bir duvara 40 bin lira civarında bize maliyeti olan sistemi ücretsiz monte ediyoruz. İlgili arkadaşları pırlanta satışı ve ürünler konusunda eğitiyoruz. Daha duyurusunu yapmadan, fuarda gören dostlarımız hemen talip oldular, kısa sürede 100 noktaya ulaşmayı hedefliyoruz.”

    Hizmet kalitesini korumak amacıyla ilk etapta 100 noktayla sınırladıklarını belirten Güner, STORK in Shop’larda sadece STORK ürünlerini satışının yapılacağını ve sisteme girebilmek için 300 bin TL ve üzeri sipariş verilmesi gerektiğini dile getirdi.

      STORKS hakkında:

    Storks marka hikayesi 1971 yılında başladı. Üretimde ustalığa verilen önemle büyümeye emin adımlarla devam etti ve Türkiye takı sektöründe 82 satış noktası ile saygın ve güvenilir bir yer kazandı. Yıllar içerisinde müşterilerinin hayatlarında değerli ve derin izler bırakmayı başarmış bir marka oldu Storks… Müşterileri ile sadece ticari bir ilişki değil; duygusal değerler üzerine inşa edilmiş güçlü bağlar kurdu. Türkiye’nin ilk mücevher markası olan Storks, 2016 yılında pırlantalı mücevher ihracatında Türkiye birincisi On Mücevherat bünyesine katıldı. 1997’de başlayan Storks’un değerli marka serüveni, başlangıçta atılan temel değerlerle ve meslek aşkı ile sürdürülmektedir. STORKS Mücevher 2016 ve 2017 yıllarında Türkiye’nin en yüksek pırlantalı mücevher ihraç ederek ihracatın şampiyonu olmuştur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.